Onkoloji Derneğinden Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Onkoloji Derneğinden Başkan Özgüven'e Ziyaret

Onkoloji Derneğinden Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Beyaz Melekler Onkoloji Derneği Yönetimi Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

23.01.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz Melekler Onkoloji Derneği Yönetimi Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret etti.

Onkoloji Hastaları ve hasta yakınları tarafından kurulan derneğin temel amacının onkoloji hastalarına hizmet olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Sait Hızarcı, Ereğli Belediyesi ile birlikte ortak çalışarak hizmet kalitesini yüksek tutmak istediklerini söyledi.

Ereğli'de 600 civarında onkoloji hastası olduğunu ve 328 hastanın Konya'da tedavi gördüğünü söyleyen Hızarcı, amaçlarının tüm onkoloji hastalarının tedavisine yardımcı olmak olduğunu vurguladı. Ereğli Belediyesi'nin Onkoloji Hastalarına yönelik başlattığı çalışmanın önemli bir proje olduğunu sözlerine ekleyen Hızarcı, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Hızarcı, Ereğli Belediyesi'nin yanı sıra Meram ve Selçuklu Belediyeleri ile işbirliği içerisinde ortak proje çalışması yapacaklarını ayrıca 4 Şubat Dünya Onkoloji Haftasında kan ve ilik bağışı kampanyası düzenleyeceklerini de belirtti. Beyaz Melekler Onkoloji Derneği'nin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Belediye Onkoloji Hastalarına olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Hastalıkta erken teşhisin önemine dikkat çeken Başkan Özgüven, halkın bu konuda bilinçli olması gerektiğini söyledi. Bu noktada Beyaz Melekler Onkoloji Derneği'ne büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü kaydeden Özgüven, derneğin vatandaşlara yönelik bilgi amaçlı programlar düzenlemesi gerektiğini belirtti.

Bu işin gönül işi olduğunu ve dernek yönetiminin gönül elçileri olduğunu vurgulayan Özgüven, "Dernek Yönetimine Belediye olarak her türlü desteği sağlayacağız. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Onkoloji Derneğinden Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement