Onlar Sadece Okuyarak Bilinçaltında Yatan "Kilo Alma" Korkusunu Yendi! - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Onlar Sadece Okuyarak Bilinçaltında Yatan "Kilo Alma" Korkusunu Yendi!

Onlar Sadece Okuyarak Bilinçaltında Yatan "Kilo Alma" Korkusunu Yendi!

Zayıflamak isteyenler için NNB Uzmanı Deniz Egece tarafından yazılmış "Zayıflamada Son Söz" kitabı ile okuyanlar hayatlarına yep yeni bir sayfa açıyor!

19.06.2014 09:24  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

İnanılmaz ama gerçek, Yüzlerce kişi sadece kitap okuyarak kilo verdi.Nasıl mı ? NNB Uzmanı Deniz Egece'ye göre kilo tamamen piskosomatik bir hastalık. Kişilerin bilinçaltlarında yatan "kilo alma" korkularından dolayı kilo aldığını ve bu korkuyu yenmeden asla kilo veremeyeceğini savunuyor. Herhangi birşey tüketirken düşünülen "acaba kilo yapar mı?" sorusu insanları şişmanlatiyor. Deniz Egece'ye göre insanoglu asla yemek yiyerek kilo almaz, yiyecekler insana alerji verir. Asla kilo yapmaz. Kilo yapan düşüncelerdir .

NNB Uzmanı Deniz Egece, TV programlarında katılarak kilo problemleri hakkında seminerler ve bilgiler vermektedir. Deniz Egece söyle anlatıyor

"Etrafınızda herşeyi yiyen fakat asla kilo olmayan insanlar vardır.Bunun tek sebebi yiyeceklere anlam yüklememeleri ve yemek yemekten korkmamaları." Diyet yaptığınız sürece kilo verirsiniz, bıraktığınızda verdiğiniz kilolardan daha fazlasını geri alırsınız. Özgrüce yiyin, asla korkmayın! Bilinçaltınızda yatan kilo alma korkusu için yenmek için kitabı okumanız yeterli.

SAĞLIĞIN ADI "ZAYIFLAMADA SON SÖZ"


İŞTE SADECE OKUYARAK BAŞARANLAR!.


Deniz Egece'nin uzun yıllar süren araştırmaları ve çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Zayıflamada Son Söz kitabı Seda Sayan, Ebru şallı gibi ünlüler tarafından TV programlarında anlatıldı. Okuyucular tarafından "Hayat değiştiren kitap" olarak yorumlanan bu kitap insanların hayatlarını değiştirdiğini söyleniyor.
Bilinçaltı ve Kilo ilişkini en detaylı şekilde anlatan ve hayatınız boyunca bir daha kilo almayacagınızı öğreten bu kitap gerçekten inanılmaz.

KİTAP NASIL SATIN ALINIR ?

NNB Uzmanı Deniz Egece tarafından yazılan bu kitap şuanda sadece Internet üzerinden satışı yapılmaktadır.

Son Dakika Advertorial Sondakika Onlar Sadece Okuyarak Bilinçaltında Yatan 'Kilo Alma' Korkusunu Yendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Güler çoban: bende kitap istiyorum 0 0 Yanıtla
  • belgin arici: Siparis verdim 15 gun once gelmdi tekrar bkliyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement