Onok Masterler Futbolcularından Başkan Yaşar'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Onok Masterler Futbolcularından Başkan Yaşar'a Teşekkür Ziyareti

ONOK Masterler futbolcuları bahar turnuvası öncesi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

17.04.2016 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ONOK Masterler futbolcuları bahar turnuvası öncesi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

ONOK Spor Kulübü 21-24 Nisan tarihleri arasında Türkiye genelinde 36 takımın katılımıyla Antalya'da yapılacak olan ve bu yıl 5'incisi düzenlenecek Atatürk Bahar Turnuvası'nda Başkenti temsil edecek. Turnuva öncesi Belediye Başkanı Yaşar'ı ziyaret ederek moral depolayan futbolcular "Yenimahalle'nin spordaki başarısı bize de güç ve heyecan veriyor" dedi.

"YENİMAHALLE SPORDA DA ÖNCÜ"

Futbolculara turnuvada başarı dileyen Yaşar, "Yenimahalle sporda da öncü" ifadelerini kaydetti. 7 senedir amatör kulüplere, amatör ruhla sağlık için spor yapan vatandaşlara her yönüyle yardımcı olduklarını da hatırlatan Yaşar "Yenimahalleliler spor konusunda çok şanslı. İster evlerinin önündeki parklarda, isterlerse tam donanımlı tesislerimizde sporu bir yaşam biçimi haline getirebilirler" diye konuştu.

Başkan Yaşar, "Hasan Doğan Stadı'ndan Batıkent Stadı'na kadar devir aldığımız tüm spor tesislerini yeniledik. 200'e yakın yeni parkımızı basketbol, futbol sahaları, koşu yolları, spor aletleriyle donattık. 3 ayrı noktada kadınlarımız için jimnastik ve aletli spor mekanları yaptık. 3 tane kapalı yüzme havuzu ve spor tesisini ilçemize kazandırdık, 4'üncüsünü Şentepe'ye yapacağız. Engelli vatandaşlarımız için ayrıca spor tesisleri, statlar yaptık. Kaynağı iyi kullanınca herkesi memnun edecek işler yapılabiliyor. Görev süremizi tamamlayana kadar bu heyecanla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Onok Masterler Futbolcularından Başkan Yaşar'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement