Onur Air, Avrupa'ya Tarifeli Sefer Başlattı - Son Dakika
Güncel

Onur Air, Avrupa'ya Tarifeli Sefer Başlattı

Onur Air, Avrupa\'ya Tarifeli Sefer Başlattı

Onur Havayolları Viyana, Paris, Amsterdam, Düsseldorf ve Frankfurt’a tarifeli sefer başlattı.

26.10.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Havayolları Viyana, Paris, Amsterdam, Düsseldorf ve Frankfurt'a tarifeli sefer başlattı. Tarifeli uçuşun ilk yolcuları düzenlenen törenle Avrupa'ya uğurlandı.

Onur Havayolları, Atatürk Havalimanı'ndan Avrupa ülkeleri Viyana, Paris, Amsterdam, Düsseldorf ve Frankfurt'a tarifeli seferlerini başlattı. Dış Hatlar Terminali Onur Air kontuarında 09.30'da düzenlenen törenle ilk yolcular Avrupa'ya uğurlandı. Yurt içinde uyguladığı uygun fiyatlı uçuş stratejisini Avrupa seferlerine de yansıtan Onur Air, biletleri vergiler dahil 49 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Avrupa'ya 22 yıldır tarifesiz seferler düzenleyen Onur Air, 26 Ekim 2014 günü itibariyle kış tarifesiyle birlikte Atatürk Havalimanı'ndan Paris, Amsterdam, Frankfurt, Düsseldorf ve Viyana'ya günlük tarifeli uçuşlara başlamış oldu. Atatürk Havalimanı'ndan karşılıklı olarak düzenlenecek Paris (Charles de Gaulle), Amsterdam, Frankfurt (Main) ve Düsseldorf uçuşları haftanın her günü, Viyana uçuşları ise Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Onur Air, Avrupa'ya Tarifeli Sefer Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement