Onur Akın'a Ödüllü Yönetmen - Son Dakika
Güncel

Onur Akın'a Ödüllü Yönetmen

Onur Akın\'a Ödüllü Yönetmen

30 yılını 400 beste ile taçlandıran Onur Akın, son albümü ''Kanatlarında Kaldı Bahar'' da, dinleyiciyi; müziğin ayak basılmamış kıyılarına görselliği ile de götürüyor.

01.07.2015 08:44  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ah Kalbim" isimli şarkının klibine ödüllü yönetmen Caner Erzincan'ın farklı görselliği eşlik ediyor.

Çektiği ''Mar'' adlı sinema filmi ile yurt içi ve yurt dışı film festivallerinde birçok ödül alan ve son çektiği ''Yeni Dünya'' adlı filmi ile de uluslararası festivallerde ülkemizi temsil eden genç yönetmen Caner Erzincan, sanatçı Onur Akın için yönetmen koltuğuna oturdu. Özellikle su altı çekimleri ile dikkat çeken klipte balerin Asya Mehmedova'nın performansı izleyenleri etkilemeyi başarıyor. Şarköy ve çevresinin muhteşem doğası ile keyifli bir görsel şölene dönüşen klip Onur Akın'ın 16. albümü için hazırlanan ilk klip ünvanını taşıyor.

Televizyon ekranlarında yoğun ilgi gören klip için sanatçı Onur Akın "sözleri Ahmet Selçuk İlkan ve Hasan Öztürk'e, bestesi ise bana ait olan 'Ah Kalbim' adlı şarkıya çekilen klipte Caner Erzincan'la çalışmak çok büyük keyifti. Kendini sanatıyla uluslararası mecrada da kanıtlamış bir yönetmenle çalışmış olmak müzik dinleyicisine ve izleyiciye estetikte cesaret verecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onur Akın'a Ödüllü Yönetmen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement