Onur Özbizerdik'e Yakalama Kararı... - Son Dakika
Güncel

Onur Özbizerdik'e Yakalama Kararı...

Sarıyer'de bir eğlence mekanında tartıştığı özel güvenlik görevllisi Hakan Gülez'i tabancayla bacağından vurduğu iddia edilen Onur Özbizerdik'in ifadesinin alınabilmesi için hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

04.02.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de bir eğlence mekanında tartıştığı özel güvenlik görevllisi Hakan Gülez'i tabancayla bacağından vurduğu iddia edilen Onur Özbizerdik'in ifadesinin alınabilmesi için hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Onur Özbizerdik ve müşteki Hakan Gülez katılmadı. Olayın meydanda geldiği restoranda güvenlik görevlisi olarak çalışan A. A. tanık olarak dinlendi.

'ACIDI MI CİCİM İSTERSEN SENİ BEN HASTANEYE GÖTÜREYİM"

Tanık A. A. ifadesinde "Onur arada sırada mekana gelirdi. Bu vesileyle tanırdım. Olay günü müşteki Hakan Gülez, Onur Özbizerdik'e "Rezervasyonunuz var mı ?" diye sordu. Onur da "Gel ben sana rezervasyon vereyim" diye konuştu. Bir el patlama sesi duydum. Hakan'ın ayağından kan akıyordu. Vurulduktan sonra Hakan da bağırdı. Onur da 'Acıdı mı cicim istersen seni ben hastaneye götüreyim" dedi ve kaçtı. Arkadaşımızı çağırdığımız ambulansla hastaneye kaldırdık" dedi.

İFADESİNİN ALINMASI İÇİN YAKALAMA ÇIKARILDI

Mahkeme, usulüne uygun davetiye tebliğ edilmesine rağmen duruşmaya gelmeyen sanık Onur Özbizerdik hakkında yakalama kararı çıkarılmasına hükmederek duruşmayı erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Onur Özbizerdik'in 2014 yılının Kasım ayında bir eğlence mekanında tartıştığı Hakan Gülez'i sağ bacağından vurduğu iddia edilmişti. Onur Özbizerdik'in "Yaralama", ve "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 1 yıldan 6 yıla kadar hapsi isteniyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Onur Özbizerdik'e Yakalama Kararı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • BYD, Elon Musk'ın Tesla'sını geçerek dünyanın en büyük çeyreklik elektrikli otomobil satıcısı oldu
    20:34 BYD, Elon Musk'ın Tesla'sını geçerek dünyanın en büyük çeyreklik elektrikli otomobil satıcısı oldu

    BYD, 2023'ün son çeyreğinde net karında artış bildirdi ve Elon Musk'ın Tesla'sını geçerek dünyanın en büyük çeyreklik elektrikli otomobil satıcısı oldu. Shenzhen merkezli otomobil üreticisi, yılın son üç ayında net karını yüzde 19 artırarak 1.20 milyar dolara ulaştırdı. Gelir, yüzde 15 artarak 24.9 milyar dolar oldu. BYD'nin net karı tüm yıl için yüzde 81 artarak 4.2 milyar dolar oldu ve brüt kar marjları, geçen yıla kıyasla yüzde 17'den yüzde 20'ye yükseldi. BYD'nin dördüncü çeyrek satış hacmi yüzde 38 arttı; şirket, 526 bin'den fazla elektrikli otomobil satarak Tesla'nın 80 bin fazlasını sattı. Warren Buffett destekli BYD, üst üste ikinci yıl daha fazla araç üreterek, 3 milyon yeni enerji aracı (NEV) üretti; bu, hem hibrit hem de bataryalı elektrikli otomobilleri içeriyor. BYD'nin çoğu aracı, Tesla'nınkinden daha düşük bir fiyat aralığında satılıyor ve hibrit araçlar ya da tamamen elektrikli otomobiller olarak satın alınabiliyor. BYD, geçen yıl 50'den fazla ülkede ürünlerini sattı ve NEV satışlarında 'birçok ülkede birinci sırada' yer aldığını söyledi. Şirket, geçen yıl 242 bin'den fazla birimi ihraç etti. BYD, Macaristan'da yeni bir fabrika inşa etmeyi planlıyor ve orada ilk elektrikli otomobil müşteri grubuna teslimatlar yaptı. Ayrıca, Güney Amerika'da profili iyileştirmek için Brezilya'da eski bir Ford Motor Co. üretim merkezini canlandırmak üzere 620 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor. BYD, küresel genişlemesini sürdürerek Çin'in NEV pazarının 2024'te güçlü bir şekilde büyüyeceğini belirtti. Şirket, çok markalı stratejisini ve küresel genişleme çabalarını sürdüreceğini söylüyor. BYD'nin başarısı, Pekin'den gelen cömert sübvansiyonlarla destekleniyor.

  • Diablo IV, Xbox Game Pass Üyelerinin Kütüphanelerine Ekleniyor
    20:34 Diablo IV, Xbox Game Pass Üyelerinin Kütüphanelerine Ekleniyor

    Microsoft, Xbox Game Pass kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Çıkışıyla birçok oyuncuyu ekran başına kitleyen Diablo IV, bu akşam 20: 00'dan itibaren Xbox Game Pass üyelerinin kütüphanelerine ekleniyor. Diablo IV artık Xbox Game Pass Ultimate, PC Game Pass ve Xbox konsolu için Xbox Game Pass aracılığıyla Xbox ve bilgisayar üzerinden oynanabilir. Oyuncular, övgüyle karşılanan görev serisini deneyimlemek, geniş ortak dünyayı keşfetmek ve oyuna düzenli olarak yeni öğeler, düşmanlar, mekanikler ve çok daha fazlasını getiren sezonluk içeriklerin tadını çıkarmak için hemen oynamaya başlayabilir.

  • Marvel Rivals: Ücretsiz Oyun Mayıs Ayında Piyasaya Sürülecek
    20:34 Marvel Rivals: Ücretsiz Oyun Mayıs Ayında Piyasaya Sürülecek

    Marvel Rivals oyunu, mayıs ayında ücretsiz olarak piyasaya sürülecek. Oyun, Marvel evreninden birçok ikonik kahramanı kontrol etme imkanı sunacak ve oyun dünyasında büyük bir etki yaratabilir. Oyunun performansı ve stabilitesi merak konusu olsa da, büyük bir oyuncu kitlesine sahip olması bekleniyor. Oyunda yer alacak başlıca karakterler arasında Black Panther, Spider-Man, Iron Man, The Punisher, Doctor Strange, Groot, Hulk, Loki, Luna Snow, Rocket Raccoon, Magik, Star-Lord, Magneto, Peni Parker, Mantis, Namor, Scarlet Witch ve Storm bulunuyor. Oyunun gelecekte daha fazla karakterle güncelleneceği ve uzun dönemli destek alacağı da belirtiliyor. Oyun, Doktor Doom ve onun 2099 yılından gelen rakibi arasındaki savaşı konu alıyor ve kahramanlarımız dünyanın yok olmasını engellemek için birlik olmak zorunda kalacak. Marvel yönetimi, Rivals'ın Marvel evreni sevenlerin gönlünde taht kuracak bir yapım olacağını iddia ediyor.

  • Xiaomi SU7 Elektrikli Otomobilinin Fiyatı Belli Oldu
    20:34 Xiaomi SU7 Elektrikli Otomobilinin Fiyatı Belli Oldu

    Xiaomi, Aralık 2023'te tanıttığı SU7 elektrikli otomobilinin fiyatını açıkladı. En düşük özelliklere sahip olan SU7 Standard modeli 29 bin 870 dolara satılacak. SU7 Pro'nun fiyatı 34 bin dolar, SU7 Max Performance'ın fiyatı ise 41 bin 500 dolar olarak belirlendi. Xiaomi SU7'nin Tesla Model 3'ten daha ucuz olması rekabeti kızıştıracak.

  • PlayStation Plus Nisan Ayında Ücretsiz Oyunlar Sunuyor
    20:34 PlayStation Plus Nisan Ayında Ücretsiz Oyunlar Sunuyor

    PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı oldukça heyecan verici geçecek. Üç ücretsiz oyunun yanı sıra özel içerikler de sunulacak. Oyunlar arasında Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer yer alıyor. Ayrıca Overwatch 2 Mega Paketi de üyelere özel olarak sunulacak. PlayStation 5 kullanıcıları artık otomatik klip oluşturabilecekler. Mart ayının sonunda indirilebilecek olan diğer oyunları da kaçırmamanız öneriliyor.

  • YEO Teknoloji, yerli batarya fabrikasında üretimi yerli robotlarla gerçekleştirecek
    20:34 YEO Teknoloji, yerli batarya fabrikasında üretimi yerli robotlarla gerçekleştirecek

    YEO Teknoloji'nin yüzde yüz iştiraki olan Reap Battery için İstanbul Tuzla'da inşası devam eden yerli batarya fabrikasında üretim işlemleri yerli robotlar tarafından gerçekleştirilecek. Fabrikanın kapasitesinin ilk yıl için tek vardiyada 1 GWh olması planlanıyor. Bu yatırımla Reap Battery, enerji depolama sistemleri alanında çeşitli çözümler sunacak ve enerji depolama sistemlerinin dünya çapında büyümesine katkı sağlayacak.

  • Görünmezlik Kalkanı 2.0: Kişisel Görünmezlik Artık Mümkün
    20:33 Görünmezlik Kalkanı 2.0: Kişisel Görünmezlik Artık Mümkün

    Tüketicilere yönelik bir 'kişisel görünmezlik kalkanı' uygun fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Londra merkezli Invisibility Shield Co tarafından üretilen Görünmezlik Kalkanı 2.0, Mini, Tam ve Megashield boyutlarında sunuluyor. Kullanıcının arkasında durduğu yüksek dereceli polikarbonattan yapılmış eğimli bir sayfadan oluşan kalkan, lensler aracılığıyla kullanıcının vücudundan ve arka plandan gelen ışığı dağıtarak görünmezlik etkisi yaratıyor. Kalkanın kullanım alanları arasında tanışma programlarında yarışmacıları saklamak, paintball oynarken görünmez kalmak, sahne sihirbazlığı yapmak ve vahşi hayatı gözlemlemek bulunuyor.

  • Amazon, Anthrophic'e dev yatırım yaptı
    20:33 Amazon, Anthrophic'e dev yatırım yaptı

    Dünyanın en değerli şirketlerinden Amazon, yapay zeka girişimi Anthrophic'e 2.75 milyar dolarlık bir yatırım yaptı. Bu yatırım, teknoloji sektöründe dengelerin değişmesine neden olabilir. Anthrophic, Amazon'un bulut bilişim teknolojilerini kullanarak kendi yapay zeka algoritmalarını eğitecek ve yeni kabiliyetler kazanacak. Ayrıca, girişim Amazon müşterilerine yeni hizmetler sunacak ve özel Amazon çiplerinden faydalanacak. Amazon ve Anthrophic gibi şirketler, yapay zeka alanındaki varlıklarını sürdürmek için iş birliklerine gitmek zorunda kaldı. Bu gelişmelerin sonucunda kullanıcıların yararlanması hedefleniyor.

  • Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur
    20:33 Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'daki iftar programında Mansur Yavaş'a yüklenerek, onun artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olduğunu söyledi. Akşener, seçimlerde hür ve müstakil bir şekilde yer alacaklarını vurgulayarak, ittifak siyasetine karşı durduklarını belirtti.


Advertisement