Opera Sanatçısı Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" Topluluğu, Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Opera Sanatçısı Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" Topluluğu, Sanatseverlerle Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" topluluğu Konserden detaylar Genel detaylar 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali Festival kapsamında opera sanatçısı Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" topluluğu, sanatseverlerle buluştu Opera sanatçısı Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" topluluğu, 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne aldı.

26.05.2016 01:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" topluluğu

Konserden detaylar

Genel detaylar 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

Festival kapsamında opera sanatçısı Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" topluluğu, sanatseverlerle buluştu

Opera sanatçısı Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" topluluğu, 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne aldı.

İlk kez 2005'te bir araya gelen, yurt içinde ve dışında sürdürdükleri konser çalışmalarıyla adından söz edilen Selva Erdener ve Turkuvaz Beşlisi, Mersin Kültür Merkezi'nde konser verdi.

Turgay Erdener'in bestelerinin ve halk türküleri uyarlamalarının seslendirildiği konserde, ünlü şairlerin şiirlerine de yerildi.

Şef İbrahim Yazıcı'nın aynı zamanda piyanist olarak da yer aldığı toplulukta, solist Selva Erdener'e, Ekrem Öztan klarnetle, Ahmet Baran kanunla, Alper Müfettiloğlu kontrbasla, Burak Çakır da vurmalı çalgılarla eşlik edecek.

Sanatseverler de alkışlarıyla topluluğa büyük destek verdi.

Opera Sanatçısı Selva Erdener ve "Turkuvaz Beşlisi" Topluluğu, Sanatseverlerle Buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Opera Sanatçısı Selva Erdener ve 'Turkuvaz Beşlisi' Topluluğu, Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement