Operacılardan Huzurevi Sakinlerine Konser - Son Dakika
Güncel

Operacılardan Huzurevi Sakinlerine Konser

Operacılardan Huzurevi Sakinlerine Konser

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), huzurevi sakinlerini klasik müzik ve çok sesli müziğin sevilen eserleriyle buluşturdu.

25.08.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), huzurevi sakinlerini klasik müzik ve çok sesli müziğin sevilen eserleriyle buluşturdu.

Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'nde kalanları ziyaret eden MDOB sanatçıları, yaşlılara unutamayacakları bir konser verdi. Konser öncesi yaşlılarla  ilgilenen sanatçılar, ardından ziyaretçi salonunda sahne aldı. Yaşlılar için hazırlanan özel bir repertuvarın seslendirildiği konserde, MDOB korosu ve solist sanatçıları yer aldı. Şef Anıl Aydın yönetimindeki yaklaşık 50 kişilik ekiple verilen konser yaşlılardan tam not aldı. Çalınan eserleri ilgi ile dinleyen huzurevi sakinlerinin mutluluğu gözlerinden okunurken, sanatçılarla fotoğraf çektirerek konseri ölümsüzleştirdi.

Klasik ve çok sesli müziğin sevilen eserlerinin seslendirildiği konserde, huzurevi sakinleri de tempo tutarak sanatçılara eşlik etti. Yaşlılar konserin ardından MDOB sanatçılarına teşekkür etti.

Konseri baştan sona kadar ilgi ile izleyen huzurevi sakinlerinden 95 yaşındaki Muazzez Gözetat, "Çok güzeldi, teşekkür ederiz. Bizleri eğlendirdiler. Ben 95 yaşındayım, bizim şarkılarımız çok eski. Söylenen şarkılar da çok güzeldi. Bu kadar sanatçı gelmiş, konser vermiş, çok memnun olduk tabi. Allah razı olsun" dedi.

Konser sonunda sanatçılar ve yaşlılar, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Operacılardan Huzurevi Sakinlerine Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement