Operasyon Bitti! Asker, Yüksekova'dan Ayrılıyor - Son Dakika
Güncel

Operasyon Bitti! Asker, Yüksekova'dan Ayrılıyor

Operasyon Bitti! Asker, Yüksekova\'dan Ayrılıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde operasyonların tamamlanmasının ardından, askerler birliklerine dönüyor. Kirpi tipi zırhlı araçlardan oluşan 100 araçlık askeri konvoy Van'a gitti.

01.05.2016 10:24  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksokova'da güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonların bitmesinin ardıdan, operasyon birlikleri de ilçeden ayrılmaya başladı. Bu kapsamda Yüksekova'dan geldiği belirtilen kirpi tipi zırhlı araçlardan oluşan 100 araçlık askeri konvoy Van'a gitti.

KONVOYUN GEÇİŞİ SIRASINDA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Konvoyun geçişi sırasında Hakkari-Van karayolunda asker ve korucular geniş güvenlik önlemi alırken, bombalı saldırılara karşı da konvoya sinyal kesici jammerler eşlik etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Operasyon Bitti! Asker, Yüksekova'dan Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • HEZEX KOVEX: Hakın malı tahrip etıp döndüler ALLAH kabul etmesın 31 24 Yanıtla
  • asker.: Benim askerim... 12 17 Yanıtla
  • Tc.ERCİS: Elinize kolunuza saglik. Allah sehitlerimizede Rahmet etsin. Canii kasinan siraya gecsin. Ercisten selamlar. 16 12 Yanıtla
  • Osmaniye düziçi: Akıllı durana kimse dokunmaz ya sev ya terk et 10 12
  • Helal: Helal olsun size bu dinsiz pkk leşlerine az bile ! 13 3 Yanıtla
  • Ahum: Sn TSK bunların canını fena çok fena acıtmışsınız ki bakın burdan nasıl da havlarlar aman da aman pekbir havlar oldular neyse biz gelelim konumuza bunca leş bıraktınız peki nereye gömecekler vallah hesapların toplu meralıkta kalmadı eeee kandile götürüp halaylar defol etsinler heee nasıl güzeeeel ;))) Sn TSK tekrar dan elinize yüreginize sağlık Allah her daim sizinle olsun doğunun aslanlar pekbir yaramaz çıktınız saygılar kurban olurum böyle teşkilata kurban **TCCCCCC 14 1 Yanıtla
  • Kehl: Binaları yıkıp kaçınınız yani yemezler Yusuf Yusuf 3 11 Yanıtla
  • Ahum: Güle güle elinize yüreginize sağlık yani gerçek ten bittimi güzel Allah sizenle olsun dilerim en kısa zaman da ailenize kavuşur temenlisiyle Allaha emanet olun Sn askerim saygılar 14 0 Yanıtla
  • Kafkas kartali Şeyh samil: Allahın aslanlari İslamın ordusu yüce Türk ordusu.malumunuz yanında hainin karşısında.zorunuza mi gitti şeytanın usaklari o kadar insanı yurdundan ettiniz.onlarca çocuk yetim kaldı. Size bir karış toprak yok bilesiniz.daha milyonlarca vatansever savaşmak için devletinin izin vermesini bekliyo. 13 1 Yanıtla
  • kelebek: yemedi gidiyorlar, mazlumlar isyan eder, vs, vs. arkadaşlar siz zulüm görmemişsiniz, latin amerika ülkelerinden gelen, afrikadan gelen topcuların konuştuğu dile bakın. bu ülke zulümden, soykırımdan kaçan kimlere kucak açtı, yurt oldu, millet olduk. maç kaybetmiş taraftar ruh hali içindesiniz. allah aşkına bu satılmış, maşalardan ne umuyorsunuz. T.C. islam dünyasındaki vaha. tersini konuşanı ALLAH(c.c) çarpar. 4 3 Yanıtla
  • Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı
    12:13 Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde, ameliyat için hastaneye götürülen yaşlı kadının içinde bulunduğu otomobil, aynı hastaneye doktora giden hastanın idaresindeki otomobile çarptı. Kazada yaşlı kadın ile eşi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak İstanbul'da Gözaltına Alındı
    12:12 Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak İstanbul'da Gözaltına Alındı

    Kayyum atanmış Boydak Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yapılan operasyon sonucunda gözaltına alındı. Boydak hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. İşlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Boydak, Fetullahçı terör örgütüyle ilişkili eylem ve faaliyetlerin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında gözaltına alındı.

  • Erzincan'da Ramazan Ayında Aydınlatılmış Pistlerde Gece Kayağı
    12:12 Erzincan'da Ramazan Ayında Aydınlatılmış Pistlerde Gece Kayağı

    Erzincan'da kayak severler, ramazanın kayak sezonuna denk gelmesi nedeniyle iftardan sonraki zamanlarını aydınlatılmış pistlerde geçiriyor. Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde gece kayağı saatleri, ramazan için değiştirilerek 19.30-22.00 saatleri arasında kayak severlere hizmet veriliyor. Vatandaşlar, ramazanın bu yıl kayak sezonuna denk gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiriyor.

  • Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı
    12:12 Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı

    Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kumar oynadıkları tespit edilen 12 şahıs ile iş yeri sahibi 2 kişi hakkında işlem yapıldı. Kumar oynayanlara idari yaptırım uygulanırken, işyeri sahipleri ise 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem gördü. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

  • CHP Milletvekili: Bireysel Kredi Kartı Borçları Yüzde 155 Arttı
    12:11 CHP Milletvekili: Bireysel Kredi Kartı Borçları Yüzde 155 Arttı

    CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, bireysel kredi kartlarında bankaların takibine düşen borç tutarının son bir yılda yüzde 155 artarak 20,5 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. Ateş, vatandaşların yükselen faiz oranlarına rağmen kredi kartlarına mecbur kaldığını ve bu durumun yoksullukta artış ve borç sarmalı riski yarattığını ifade etti. Ayrıca, kredi kartıyla yapılan harcamalarda market ve AVM'lerdeki harcamaların yüzde 87 arttığı, nakit çekimlerin ise yüzde 103 arttığı bilgisi paylaşıldı.

  • 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
    12:11 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan düzenlemeyle 36'sı yerli üretim olmak üzere 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını duyurdu. Bakan Işıkhan, ilaçların hastaların şifa olmasını temenni ederek vatandaşlara sağlıklı bir ömür diledi.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı
    12:10 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir hükümlünün de bulunduğu 19 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün de olduğu 19 kişi yakalandı. Adresler ve zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 274 sentetik ecza hapı, 80 gram sentetik uyuşturucu, 13,6 gram esrar, ruhsatsız tabanca, fişekler, 4 hassas terazi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Hükümlünün cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

  • İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı
    12:10 İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonda kargoya verilen çekleri çalan ve kurdukları paravan şirketler aracılığıyla da çeklerin tahsilatını yapan 102 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si avukat 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement