Operasyon Bölgesindeki Yollar da Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

Operasyon Bölgesindeki Yollar da Kapatıldı

Diyarbakır Valiliği, Hani, Lice, Kocaköy ilçeleri arasında devam eden askeri operasyonlar nedeniyle bazı yolları trafiğe kapattı.

29.09.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hani, Lice ve Kocaköy ilçeleri arasında devam eden askeri operasyonlar kapsamında Diyarbakır Valiliği, Hani'ye bağlı 9 mahallede "sokağa çıkma yasağı" ilan etmesinin ardından bu kez de bölgedeki kimi yolları ulaşıma kapattı.

Kapatılan yollara ilişkin açıklama şu şekilde: "Diyarbakır- Bingöl karayolunun, Kocaköy İlçesi-Kokulupınar mevkii ve Lice İlçesi-Duru J.Krk.K.lığı arasında kalan kesimi ile Hani - Duru arasında kalan kesiminin ulaşıma kapatılarak trafik akışının Eski Hani yolu üzerinden (Hani-Duru arasında Hacımusabey-Duruköy-Gürbulak-Hani istikametinden) verilecektir. İcra edilecek operasyon bölgesine bağlanan Yazıköy-Çağıl-Güçlü-Gökçe-Gömeç-Arıklı-Kayacık-Ziyaret-Uçarı- Serince-Karmen-Aka ve Kırım mahallelerine giden yolların ulaşıma kapatılarak trafik akışının Lice Güney Girişi (Mermer Fabrikası) bölgesine ve Eski Hani yoluna verilecektir"

Yazıköy, Çağı, Güçlü, Gökçe, Gömeç, Arıklı, Kayacık, Ziyaret, Uçarı, Serince, Karmen, Aka ve Kırım mahalleleri ise sivil yurttaşların giriş-çıkışlarına yasaklandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Operasyon Bölgesindeki Yollar da Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement