Son dakika Okmeydanı haberleri, Okmeydanı son dakika, son dakika Okmeydanı

Son Dakika Okmeydanı Haberleri

  • Mecidiyeköy'de Ambulans ile Minibüs Çarpıştı
    12:22 Mecidiyeköy'de Ambulans ile Minibüs Çarpıştı

    Mecidiyeköy'de dönülmemesi gereken yerden 'U' dönüşü yapan minibüsle hastaneye yetişmek için kırmızı ışıkta geçen ambulans çarpıştı. Kazada baygın halde araçtan çıkarılan minibüs sürücüsü ile 3 sağlık personeli tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • 'Ulaşılabilir İstanbul İçin Tam Yol İleri' Sunumunda Konuşan İmamoğlu: 'Bu İş Yaptırmama Zihniyetini, 5 Yıl Boyunca Her Seferinde Mağlup Ettik'
    13 Mar 'Ulaşılabilir İstanbul İçin Tam Yol İleri' Sunumunda Konuşan İmamoğlu: "Bu İş Yaptırmama Zihniyetini, 5 Yıl Boyunca Her Seferinde Mağlup Ettik"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘10 x 10 = 100 Büyük Proje’ toplantılarının beşincisini gerçekleştirdi. Kendi dönemlerinde tamamladıkları hatla İstanbul’daki raylı sistem uzunluğunu 367 kilometreye çıkardıklarını belirten İmamoğlu, “Bu iş yaptırmama zihniyetini, 5 yıl boyunca her seferinde mağlup ettik, bundan sonra da mağlup etmeye devam edeceğiz. Halbuki bizim isteğimiz, galibiyet-mağlubiyet değil. Omuz omuza yapalım. Birlikte açılış yapalım. Biz bakanlığın yaptığı açılışa gidelim. Onlar bizim yaptığımız açılışa gelsin. Allah aşkına Büyükşehir Belediyesi de milletin bakanlık da milletin. Yani kimin malını kiminden kaçırıyorsun? Kimin parasını kimden esirgiyorsun? ‘Allah'tan korkun’ diyorum. Ramazan gününde dua ediyorum. Allah sizi ıslah etsin. Göreceksiniz, hiçbir işimizin önünde duramayacaklar” dedi.

  • İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e kadar yükseldi
    12 Mar İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e kadar yükseldi

    İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu, iftara yetişmek isteyenlerin de etkisiyle yüzde 83'e kadar yükseldi. Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda araçlar güçlükle ilerlerken, TEM otoyolunda Sancaktepe ile Ataşehir, Şile yolunda ise Altunizade ile Ümraniye arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Avrupa Yakası'nda ise D-100 kara yolunda Okmeydanı ile Zincirlikuyu arasında trafik durma noktasına geldi.

  • Berkin Elvan'ın ölümünün 10. yılında anma etkinliği düzenlendi
    12 Mar Berkin Elvan'ın ölümünün 10. yılında anma etkinliği düzenlendi

    Gezi Parkı eylemlerinde polisin attığı gaz fişeğiyle ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan, ölümünün 10. yılında Beyoğlu'nda Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinlikle anıldı. Şiirler okundu, şarkılar söylendi ve dans gösterisi sunuldu.

  • İstanbul'da Ramazan Ayının İlk İftarı Öncesinde Trafik Yoğunluğu Arttı
    11 Mar İstanbul'da Ramazan Ayının İlk İftarı Öncesinde Trafik Yoğunluğu Arttı

    İstanbul'da ramazan ayının ilk iftarı öncesinde trafik yoğunluğu yüzde 74'e ulaştı. İstanbulların ramazanın ilk iftarına yetişebilmek için yola koyulmalarının da etkisiyle mega kentte trafik yoğunluğu yaşanıyor. İBB Cep Trafik uygulaması verilerine göre, kentteki trafik yoğunluğu saat 18.30 itibarıyla yüzde 74'e çıktı.

  • Berkin Elvan'ın ölümünün 10. yılında mezarı başında anma
    11 Mar Berkin Elvan'ın ölümünün 10. yılında mezarı başında anma

    Gezi Parkı direnişi sırasında polisin attığı biber gazı fişeğiyle başından vurulup komada kalan ve 10 yıl önce yaşamını yitiren Berkin Elvan, mezarı başında anıldı. Anne Gülsüm Elvan adaletsizliğe uğradıklarını belirterek, katillerin çocuklarını öperken Berkin'i hatırlamasını istedi. Anmaya CHP heyeti, DEM Parti İBB Eş Başkan adayları ve diğer isimler de katıldı.

  • İstanbul'da haftanın son gününde trafik yoğunluğu yüzde 90'a çıktı
    08 Mar İstanbul'da haftanın son gününde trafik yoğunluğu yüzde 90'a çıktı

    İstanbul'da haftanın son gününde akşam saatlerinde trafik yoğunluğu, yağmurun da etkisiyle yüzde 90'a kadar yükseldi. Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda, TEM otoyolunda ve Anadolu Otoyolu'nda trafik durma noktasına geldi. Avrupa Yakası'nda ise D-100 kara yolunda ve Basın Ekspres Caddesi'nde trafik ağır seyretti. Toplu taşıma duraklarında da yoğunluk yaşandı.

  • Oğlu kazada ölen acılı babadan ünlü yazar Eylem Tok'a çağrı: Bir önce gel, teslim ol
    06 Mar Oğlu kazada ölen acılı babadan ünlü yazar Eylem Tok'a çağrı: Bir önce gel, teslim ol

    İstanbul'da aşırı hız yaparak Oğuz Murat Acı'yı hayattan koparan 16 yaşındaki Timur C.'nin, ünlü yazar annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılmasıyla ilgili anne ve oğul hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Acı'nın babası ise Eylem Tok'a çağrıda bulunarak, "Bu karar çıkmadan teslim olsaydı daha iyi değil miydi? O da bir yavrumuz, yavrumuzun adalete teslim olmasını istiyorum. Buradan sesleniyorum. Bir an önce gel, teslim ol. Adaletten kaçılmaz." ifadelerini kullandı.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden genç için baba açıklama yaptı
    06 Mar Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden genç için baba açıklama yaptı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın babası, oğlunun katil zanlısının bir an önce adalet önüne çıkmasını istedi. Baba, aynı zamanda kazada yaralanan diğer çocukların telefonlarının kaybolduğunu ve olayın şüpheli olduğunu belirtti. Avukat ise katil zanlısı ve annesi hakkında yakalama kararı olduğunu ve ilerleyen süreçte kırmızı bülten çıkacağını açıkladı.

  • İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 85'e kadar yükseldi
    05 Mar İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 85'e kadar yükseldi

    İstanbul'da akşam saatlerinde yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu arttı. Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda, TEM otoyolunda ve Şile yolunda araçlar güçlükle ilerliyor. Avrupa Yakası'nda ise D-100 kara yolunda ve Maslak ile Hasdal arasında trafik durma noktasına geldi. İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre trafik yoğunluğu yüzde 80-90 arasında değişiyor. Ayrıca toplu taşıma duraklarında da yoğunluk yaşanıyor.

  • Okmeydanı-Hasdal Bağlantı Yolunda Kadın Sürücü Kaza Yaptı
    04 Mar Okmeydanı-Hasdal Bağlantı Yolunda Kadın Sürücü Kaza Yaptı

    Okmeydanı-Hasdal bağlantı yolunda seyir halinde olan bir kadın sürücü, bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak yan yattı. Vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan ve burnu bile kanamadan kurtulan kadın şoka girdi. Motosikletli çift tarafından teselli edilen kadın, aracına bakıp hüngür hüngür ağladı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

  • İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Okmeydanı'nda seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı
    02 Mar İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Okmeydanı'nda seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı

    İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Okmeydanı'nda partisinin seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Kavuncu, esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla görüştü ve karanfil dağıttı. Açılışta konuşan Kavuncu, sevginin önemine vurgu yaparak, İstanbul'u daha iyi yöneteceğini belirtti.

  • Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Pierre Loti Miniatürk Teleferik Hattı'nı gerçekleştireceklerini söyledi
    02 Mar Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Pierre Loti Miniatürk Teleferik Hattı'nı gerçekleştireceklerini söyledi

    Beyoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Haydar Ali Yıldız, yerel seçimlerin ardından gerçekleştirmeyi planladığı projeleri açıkladı. Yıldız, Eyüpsultan Beyoğlu Pierre Loti Miniatürk Teleferik Hattı'nı Murat Kurum başkanlarıyla birlikte gerçekleştireceklerini belirtti. Ayrıca, çocuklara ve gençlere yönelik projeler, metro hattı ve otopark gibi çalışmaların da yapılacağını söyledi.

  • İstanbul Okmeydanı'nda polis tarafından öldürülen Uğur Kurt'un davası yeniden görüldü
    01 Mar İstanbul Okmeydanı'nda polis tarafından öldürülen Uğur Kurt'un davası yeniden görüldü

    İstanbul Okmeydanı'nda bir cemevi avlusunda polisin silahından çıkan kurşunla ölen Uğur Kurt'un davası yeniden görüldü. Polis memuru S.K., 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kurt'un eşi ve avukatları karara tepki gösterdi.

  • Uğur Kurt Davasında Polis Memuruna 2 Yıl 6 Ay Hapis Cezası
    01 Mar Uğur Kurt Davasında Polis Memuruna 2 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

    Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Okmeydanı Cemevi'nde cenaze beklerken başına kurşun isabet etmesi sonucu ölen Uğur Kurt ile ilgili 'yaşam hakkı ihlali' kararının ardından yeniden yargılanan polis memuru S.K, 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan 2 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı.

  • Uğur Kurt'un cemevinde öldürülmesine ilişkin davada karar! Polis memuruna 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi
    01 Mar Uğur Kurt'un cemevinde öldürülmesine ilişkin davada karar! Polis memuruna 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi

    İstanbul'daki Okmeydanı Cemevi'nde 2014 yılında Uğur Kurt'u başından silahla vurarak öldüren polis memurunun davasında karar açıklandı. Sanık polis "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 2 yıl 6 ay hapse çarptırıldı.

  • İBB Başkan Adayı Kurum: 'İstanbul'da 650 bin konutu dönüştürmek zorundayız, bu bir milli güvenlik meselesi'
    01 Mar İBB Başkan Adayı Kurum: "İstanbul'da 650 bin konutu dönüştürmek zorundayız, bu bir milli güvenlik meselesi"

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'un bir deprem şehri olduğunu vurgulayarak, 650 bin konutun acil dönüşmesi gerektiğini ifade etti.

  • İBB Başkan adayı Kurum, canlı yayında konuştu Açıklaması
    01 Mar İBB Başkan adayı Kurum, canlı yayında konuştu Açıklaması

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "2019'da onlara 39 kilometre (raylı ulaşım/metro) yapmışız, teslim etmişiz. Onlar da 8 kilometresini bitirmiş, açmışlar.

  • DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, İstanbul seçimlerinde çalışacaklarını açıkladı
    29 Şub DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, İstanbul seçimlerinde çalışacaklarını açıkladı

    Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Okmeydanı'nda düzenlenen Halk Buluşması'na katılarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni ile yerel seçimleri kazanmak için çalışacaklarını söyledi. Bakırhan, dayanışmanın önemine vurgu yaparak, İstanbul'da ulaşım sorununu çözecek bir yönetim modeli oluşturacaklarını belirtti.

  • Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü
    29 Şub Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü

    Kastamonu'da uyuşturucu parası yüzünden tartıştığı babasının evini basan bir kişi, tüfekle etrafa rastgele ateş açıp gürültü üzerine kapıya çıkan komşusunu vurdu. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Saldırgan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kastamonu'da uyuşturucu parası yüzünden tartıştığı babasının evini basan şahıs, komşusunu öldürdü ve 3 kişiyi yaraladı
    29 Şub Kastamonu'da uyuşturucu parası yüzünden tartıştığı babasının evini basan şahıs, komşusunu öldürdü ve 3 kişiyi yaraladı

    Kastamonu'da yaşanan olayda, uyuşturucu parası yüzünden tartıştığı babasının evini basan bir şahıs, etrafa rastgele ateş açarak komşusunu öldürdü ve 3 kişiyi yaraladı. Olayın ardından şahıs tutuklandı.

  • İstanbul'da içkisini ödettirdiği adam tarafından dövülen bir kişi kameralara yansıdı
    29 Şub İstanbul'da içkisini ödettirdiği adam tarafından dövülen bir kişi kameralara yansıdı

    Okmeydanı'nda bir müzikholde içkisini ödettirdiği adam tarafından dövülen bir kişi, dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırgan, önce adamı silahla kovaladı, ardından ateş açıp dövdü. Polis ekipleri, saldırganı kısa sürede yakalayarak adliyeye sevk etti.

  • Okmeydanı'nda Alkol Alan Adamı Silahla Kovalayan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi
    29 Şub Okmeydanı'nda Alkol Alan Adamı Silahla Kovalayan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

    Okmeydanı'nda bir müzikholde alkol alan adam, masasına oturduğu şahsa içkisini ödettirince ortalık karıştı. Şahıs, adamı silahla kovalayıp ateş açtıktan sonra dövdü. Olayın görüntüleri polis tarafından kaydedildi ve saldırgan yakalandı. Saldırgan adliyeye sevk edildi.

  • Kadının selektör yapmayan sürücüyü uyarınca tehdit edildiği anlar
    20 Şub Kadının selektör yapmayan sürücüyü uyarınca tehdit edildiği anlar

    Kağıthane'de bir kadın sürücü, sinyal vermeyerek sokaklara dönüş yapınca arkasından seyreden bir adam tarafından selektör yapılmasıyla uyarıldı. Kadının eşi ise adamı tehdit ederek olayı daha da büyüttü. Olayın tanığı olan akademisyen Eyüp Ayan, yaşananları anlattı ve trafikte selektör vermenin ne anlama geldiğini anlamadığını belirtti.

  • İnan Güney: Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm seferberliği başlatacağız
    17 Şub İnan Güney: Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm seferberliği başlatacağız

    CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney, projelerini açıkladı. Güney, kentsel dönüşüme vurgu yaparak, önümüzdeki 5 yılı kentsel dönüşüm seferberlik dönemi ilan ettiklerini söyledi. Ayrıca, İnan Güney projeleri arasında genç istihdamı, esnaf destekleme programı, okul beslenme paketi dağıtımı, emekli evleri açılması gibi konuları da paylaştı.

  • CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney kentsel dönüşüme vurgu yaptı
    17 Şub CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney kentsel dönüşüme vurgu yaptı

    CHP'nin Beyoğlu İlçesi Belediye Başkan Adayı İnan Güney, seçim öncesi vizyonunu açıklayarak önemli projelerini tanıttı. Güney, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

  • CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney Projelerini Tanıttı
    17 Şub CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney Projelerini Tanıttı

    CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney, seçim öncesi vizyonunu açıklayarak önemli projelerini tanıttı. Güney, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

  • İBB Başkanı İmamoğlu, Beyoğlu turunda vatandaşlarla buluştu
    14 Şub İBB Başkanı İmamoğlu, Beyoğlu turunda vatandaşlarla buluştu

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney ile birlikte Beyoğlu turu yaptı. İmamoğlu, vatandaşlarla buluşarak desteklerini aldı ve Sevgililer Günü mesajını İstiklal Caddesi'nden verdi. Turistlerin ve gurbetçi vatandaşların da ilgi odağı olan İmamoğlu, esnaf ziyaretleri yaparak desteklerini artırdı.

  • AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hayatını Kaybetti
    11 Şub AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hayatını Kaybetti

    AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana gelen kazanın ardından hastanede hayatını kaybetti. Kazanın ardından Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Baltacı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başsağlığı mesajı yayımladı.

  • AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hayatını Kaybetti
    11 Şub AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hayatını Kaybetti

    AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana gelen kazanın ardından hastanede hayatını kaybetti. Kazanın ardından Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Baltacı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başsağlığı mesajı yayınladı.

  • İstanbul Adliyesi'ne yönelik terör eylemi sonrası gözaltına alınan 94 DHKP/C üyesinin sağlık kontrolleri yapıldı
    08 Şub İstanbul Adliyesi'ne yönelik terör eylemi sonrası gözaltına alınan 94 DHKP/C üyesinin sağlık kontrolleri yapıldı

    İstanbul Adliyesi'ne yönelik gerçekleştirilen terör eylemi sonrasında gözaltına alınan 94 DHKP/C üyesinin Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde tekrar sağlık kontrolleri yapıldı. Şüphelilerin kontrolleri sonrası emniyetteki işlemlerinin devam edeceği öğrenildi.

  • İstanbul Adliyesi'ne yönelik terör eylemi sonrası gözaltına alınan 94 DHKP/C üyesinin sağlık kontrolleri yapıldı
    08 Şub İstanbul Adliyesi'ne yönelik terör eylemi sonrası gözaltına alınan 94 DHKP/C üyesinin sağlık kontrolleri yapıldı

    İstanbul Adliyesi'ne yönelik gerçekleştirilen terör eylemi sonrasında gözaltına alınan 94 DHKP/C üyesinin Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde tekrar sağlık kontrolleri yapıldı. Şüphelilerin kontrolleri sonrası emniyetteki işlemlerinin devam edeceği öğrenildi.

  • İstanbul Adliyesi Önündeki Terör Saldırısı Girişimine İlişkin 90 Şüpheli Gözaltına Alındı
    07 Şub İstanbul Adliyesi Önündeki Terör Saldırısı Girişimine İlişkin 90 Şüpheli Gözaltına Alındı

    İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısı girişimine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 90 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların devam ettiğini belirtti.

  • İstanbul Adliyesi'ne yapılan terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi
    07 Şub İstanbul Adliyesi'ne yapılan terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi

    İstanbul Adalet Sarayı'na yapılan terör saldırısıyla ilgili olarak gözaltına alınanlar, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, 3'ü polis memuru 6 kişi yaralandı. DHKP/C üyesi 2 terörist ise polislerin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Operasyon kapsamında 67 adrese yapılan baskınlarda 90 kişi gözaltına alındı.

  • İstanbul Adliyesi'ne yapılan terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi
    07 Şub İstanbul Adliyesi'ne yapılan terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi

    İstanbul Adalet Sarayı'na yapılan terör saldırısıyla ilgili olarak gözaltına alınanlar, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken 3'ü polis memuru 6 kişi de yaralanmıştı. DHKP/C üyesi 2 terörist ise polislerin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Operasyon kapsamında 67 adrese yapılan baskınlarda 90 kişi gözaltına alındı.

  • İstanbul Adalet Sarayı Saldırısı: Gözaltı Sayısı 90'a Yükseldi
    07 Şub İstanbul Adalet Sarayı Saldırısı: Gözaltı Sayısı 90'a Yükseldi

    İstanbul Adalet Sarayı'na yapılan terör saldırısıyla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 90'a yükseldi. Saldırı sonucunda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, bir vatandaş hayatını kaybetti ve 6 kişi yaralandı. Operasyonlar İkitelli, Küçükçekmece, Sarıyer Armutlu Mahallesi, Beyoğlu Okmeydanı ve Esenyurt gibi pek çok noktada devam ediyor. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin üzerinde ve çantasında ise mühimmat, kelepçe, bomba düzenekleri ve örgütsel içerikli pankart ele geçirildi.

  • İstanbul Adalet Sarayı'ndaki terör saldırısıyla ilgili gözaltı sayısı 90'a yükseldi
    07 Şub İstanbul Adalet Sarayı'ndaki terör saldırısıyla ilgili gözaltı sayısı 90'a yükseldi

    İstanbul Adalet Sarayı'na yapılan terör saldırısıyla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 90'a yükseldi. Saldırının faillerinin Esenyurt'tan adliyeye metrobüsle geldikleri belirlendi. Operasyonlar İkitelli, Küçükçekmece, Sarıyer Armutlu Mahallesi, Beyoğlu Okmeydanı ve Esenyurt başta olmak üzere pek çok noktada devam ediyor.

  • İstanbul Adalet Sarayı Saldırısı: Gözaltına Alınan Şüphelilerin Sayısı 90'a Yükseldi
    07 Şub İstanbul Adalet Sarayı Saldırısı: Gözaltına Alınan Şüphelilerin Sayısı 90'a Yükseldi

    İstanbul Adalet Sarayı'ndaki kontrol noktasına terör örgütü DHKP/C üyesi 2 terörist tarafından dün gerçekleştirilen saldırı girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada, gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 90'a yükseldi. İstanbul Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına dün sabah 11.49 sıralarında silahla ateş açan terör örgütü DHKP/C üyesi 2 terörist, polisle çıkan çatışmada ölü ele geçirilmiş, bir vatandaş hayatını kaybederken 3'ü polis 6 kişi ise yaralanmıştı. Saldırının ardından dünden bu yana olayla bağlantılı kişilere yönelik İstanbul'da zincirleme operasyonlar yapıldı. İstihbarat Şube ve Terörle Mücadele (TEM) ekiplerince 67 adrese peş peşe baskın yapıldı. İkitelli, Küçükçekmece, Sarıyer Armutlu Mahallesi, Beyoğlu Okmeydanı ve Esenyurt başta olmak üzere pek çok noktada dünden bu yana devam eden operasyonlarda gözaltına alınan şüpheli sayısının 90'a yükseldiği öğrenildi. Adalet Sarayı C Kapısı önündeki polis kontrol noktasında gerçekleştirilen saldırı girişiminin faillerinin adliyeye metrobüsle geldikleri ve toplu taşımaya Esenyurt'ta bir duraktan bindikleri tespit edilmiş, kontrol noktasındaki polislerin karşılık vermesiyle etkisiz hale getirilen iki teröristin üzerleri ve çantalarından 48 tabanca mermisi, 56 plastik kelepçe, bomba süsü verilmiş bir düzenek, bandaj, örgütsel içerikli pankart ile 2 biber gazı ele geçirilmişti. - İSTANBUL

  • Çağlayan Adliyesine saldırı soruşturmasında gözaltı Sayısı 90'a ulaştı
    07 Şub Çağlayan Adliyesine saldırı soruşturmasında gözaltı Sayısı 90'a ulaştı

    İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısı 90'a ulaştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, terör örgütü DHKP/C'li teröristler Emrah Yayla ve Pınar Birkoç'un saldırısına ilişkin yeni şüpheliler tespit edilerek gözaltı kararları alındığı belirtildi. Şu ana kadar 90 zanlının gözaltına alındığı bildirildi.

  • İstanbul Adalet Sarayı'na saldırı girişimi sonrası İdil Kültür Merkezi'nde operasyon: 3 gözaltı
    06 Şub İstanbul Adalet Sarayı'na saldırı girişimi sonrası İdil Kültür Merkezi'nde operasyon: 3 gözaltı

    İstanbul Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişimi sonrası, İdil Kültür Merkezi'ne düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Emniyet güçleri, merkezde bulunan örgüt materyallerine el koydu.

  • Ankara'dan İstanbul'a Gelen Şahıslar, Borç Alacaklarını Tahsil Etmek İçin Adamı Kaçırıp Vurdu
    04 Şub Ankara'dan İstanbul'a Gelen Şahıslar, Borç Alacaklarını Tahsil Etmek İçin Adamı Kaçırıp Vurdu

    Ankara'dan İstanbul'a gelen 5 şahıs, 40 bin lira alacakları olduğu adamı kaçırarak araç içerisinde darp etti ve silahla vurdu. Olayın ardından polis tarafından yakalanan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Yaralanan adam ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

  • İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu Okmeydanı'nda ziyaretlerde bulundu
    01 Şub İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu Okmeydanı'nda ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Okmeydanı'nda semt pazarını ve cemevini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. Kavuncu, kentsel dönüşüm ve deprem hazırlığı konularına da değindi. Ayrıca, Meral Akşener'in afiş engelleme iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

  • İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu Okmeydanı Semt Pazarı'nı Ziyaret Etti
    01 Şub İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu Okmeydanı Semt Pazarı'nı Ziyaret Etti

    İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu seçim çalışmaları kapsamında Okmeydanı Semt Pazarı'nı ziyaret etti. Kavuncu, basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak afiş polemiği hakkında konuştu. Ayrıca, Pazar esnafıyla bir araya gelerek ekonomi ve kentsel dönüşüm gibi konuları ele aldı. Kavuncu, 11 Şubat'ta aday tanıtım toplantısı yapacaklarını da duyurdu.

  • İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu Okmeydanı Semt Pazarı'nı Ziyaret Etti
    01 Şub İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu Okmeydanı Semt Pazarı'nı Ziyaret Etti

    İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında Okmeydanı Semt Pazarı'nı ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kavuncu, afiş polemiğiyle ilgili konuştu ve konunun kolayca çözülebileceğini belirtti. Ayrıca, 11 Şubat'ta aday tanıtım toplantısı yapacaklarını ve İstanbul'daki sorunlara çözüm önerilerini sunacaklarını söyledi.

  • İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu Okmeydanı Semt Pazarı'nı Ziyaret Etti
    01 Şub İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu Okmeydanı Semt Pazarı'nı Ziyaret Etti

    İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında Okmeydanı Semt Pazarı'nı ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kavuncu, afiş polemiğiyle ilgili olarak basit bir çözüm önerdi ve demokrasiye vurgu yaptı. Ayrıca, 11 Şubat'ta aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

  • İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Zeytinburnu'nda Esnafı Ziyaret Etti
    01 Şub İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Zeytinburnu'nda Esnafı Ziyaret Etti

    İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Zeytinburnu ilçesindeki 2. Matbaacılar Sitesi'ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu. Kavuncu, İstanbul'un en önemli sorunlarının deprem, ulaşım ve trafik olduğunu vurgulayarak, seçilmesi durumunda bu konulara odaklanacağını belirtti. Ayrıca Anayasa Mahkemesi tartışmalarına da değinen Kavuncu, herkesin Anayasa Mahkemesi'nin kararına uymak zorunda olduğunu ifade etti.

  • Şişli'de freni boşalan midibüs park halindeki araca çarptı
    31 Oca Şişli'de freni boşalan midibüs park halindeki araca çarptı

    Şişli'de park halinde durduğu esnada freni boşalan midibüs, hızla kayarak 5 araca zarar verdi. Olayda yaralanan olmazken, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazanın ardından polis ekipleri inceleme yaparak tutanak tuttu.

  • Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Kurum: 'Yarı zamanlı değil, İstanbul'a tam zamanlı hizmet edeceğiz'
    28 Oca Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Kurum: "Yarı zamanlı değil, İstanbul'a tam zamanlı hizmet edeceğiz"

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum Büyük Birlik Partisi'nin 31'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 15 Temmuz Derneği'ni ziyaret etti
    27 Oca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 15 Temmuz Derneği'ni ziyaret etti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul'da 15 Temmuz Derneği'ni ziyaret etti. Göktaş, şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek kahramanlıkların unutulmayacağını vurguladı. Ayrıca, Darülaceze İdare Meclisi Toplantısı'na başkanlık etti ve Azra Akın'a anne olma sürecinde yakın ilgi gösterdi.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 15 Temmuz Derneği'ni ziyaret etti
    27 Oca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 15 Temmuz Derneği'ni ziyaret etti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul'da bulunan 15 Temmuz Derneği'ni ziyaret etti. Göktaş, şehit yakınları, gaziler ve onların aileleriyle bir araya gelerek kahramanlıkların unutulmayacağını vurguladı. Ayrıca, Darülaceze İdare Meclisi Toplantısına başkanlık etti ve Anne olmaya hazırlanan Azra Akın'a yakın ilgi gösterdi.

  • İstanbul'da dehşet anları kamerada: Kurşun yağdırdığı şahsın üzerinden çelik yelek çıktı
    25 Oca İstanbul'da dehşet anları kamerada: Kurşun yağdırdığı şahsın üzerinden çelik yelek çıktı

    Şişli'de kaldırımda yürüyen adam bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Sekerek kaçmaya çalışan ve kendini bina girişine atan adama saldırgan kurşun yağdırdı. 5 yerinden vurulan adamın üstünden çelik yelek çıktı. Saldırı anı kameralara yansırken, polis tespit ettiği saldırganı arıyor.

  • Şişli'de Kaldırımda Yürüyen Adam Silahlı Saldırıya Uğradı
    25 Oca Şişli'de Kaldırımda Yürüyen Adam Silahlı Saldırıya Uğradı

    Şişli Okmeydanı semtinde kaldırımda yürüyen Ömer A., bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın kurşun yağdırdığı adamın üstünden çelik yelek çıktı. Olay anı kameralara yansırken, polis saldırganı arıyor. Ömer A., daha önce de motosikletli 2 şahıs tarafından saldırıya uğramış ve çelik yeleği sayesinde yara almadan kurtulmuştu.

  • Sarıyer'de eğlence mekanında dehşet: Taksiciyi öldürüp 5 kişiyi yaraladılar
    25 Oca Sarıyer'de eğlence mekanında dehşet: Taksiciyi öldürüp 5 kişiyi yaraladılar

    Sarıyer'de bir müzikholde çıkan taşkınlık sonucu dışarıya atılan bir grup, motosikletle düzenlediği silahlı saldırıda bir taksiciyi öldürdü, 2'si polis 5 kişiyi yaraladı. Güvenlik kamerası görüntülerinde saldırının anı net şekilde görülüyor. Saldırganlar hala yakalanamadı.

  • Okmeydanı'nda motosikletli çete silah sesleriyle semti huzursuz etti
    24 Oca Okmeydanı'nda motosikletli çete silah sesleriyle semti huzursuz etti

    Okmeydanı'nda birbirlerine ateş açan motosikletli çete, semtte huzur bırakmadı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, yüzlerce saatlik görüntü inceleyerek çeteyi çökertti. Çetenin plakasız motosiklet ve kask kullanarak kendilerini gizlemeye çalıştığı ortaya çıktı. Saldırganlardan birinin ateş açtığı anlar kameralara yansıdı. Saldırganlar tutuklandı.

  • Kağıthane'de Kız Meselesi tartışması: Arkadaşının başına bıçak sapladı
    22 Oca Kağıthane'de Kız Meselesi tartışması: Arkadaşının başına bıçak sapladı

    Kağıthane'de kız meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. 19 yaşındaki saldırgan, 18 yaşındaki gencin başına bıçak sapladı. Kavga anları kameralara yansırken, saldırgan esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Saldırgan tutuklandı, genç ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Haftanın tarihine bakış
    21 Oca Haftanın tarihine bakış

    Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önünde, aracına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu öldü.

  • Kasımpaşa'da Para İsteyen Madde Bağımlısı Ağabeyini Silahla Vurdu
    21 Oca Kasımpaşa'da Para İsteyen Madde Bağımlısı Ağabeyini Silahla Vurdu

    Kasımpaşa'da bir şahıs, para isteyen madde bağımlısı ağabeyini silahla bacağından vurdu. Olay anı kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırgan kardeş tutuklandı. Madde bağımlısı ağabeyin 13 adet suç kaydı olduğu, evin camlarını kırarak ailesine de zarar verdiği ortaya çıktı.

  • Murat Kurum: İstanbul'u afetlere dirençli hale getireceğiz
    18 Oca Murat Kurum: İstanbul'u afetlere dirençli hale getireceğiz

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'u her türlü afete dirençli hale getireceklerini belirterek, dönüşüm projelerini hızlandıracaklarını ve vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşayabileceği bir İstanbul için çalışacaklarını söyledi.

  • Murat Kurum, Okmeydanı'ndaki Kentsel Dönüşüm Şantiyesini Ziyaret Etti
    18 Oca Murat Kurum, Okmeydanı'ndaki Kentsel Dönüşüm Şantiyesini Ziyaret Etti

    Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Okmeydanı'nda bulunan Fetihtepe Mahallesinde yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm şantiyesini ziyaret etti. Kurum, İstanbul'un deprem güvenliği ve dönüşüm sürecini hızlandırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Alanını Ziyaret Etti
    18 Oca AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Alanını Ziyaret Etti

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Okmeydanı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Kurum, projenin başarılı bir şekilde ilerlediğini ve benzer örneklerin İstanbul'un tüm ilçelerinde gerçekleştirileceğini belirtti. Ayrıca, afetlere hazırlık ve tarihi alanların ihya edilmesi konularında da çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Alanını Ziyaret Etti
    18 Oca AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Alanını Ziyaret Etti

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Okmeydanı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Kurum, projenin başarılı bir şekilde ilerlediğini ve benzer örneklerin İstanbul'un tüm ilçelerinde gerçekleştirileceğini belirtti. Ayrıca, afetlere hazırlık ve tarihi alanların ihya edilmesi konularında da çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

  • Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti
    18 Oca Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edip ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, gerçek belediyecilik anlayışını İstanbullulara ve tüm Türkiye'ye haykırdıklarını belirtti. Ayrıca, Beyoğlu'nda devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi ve projenin sadece o mahallede yaşayanlar için gerçekleştirildiğini vurguladı. Kurum, çalışmalarına devam edeceğini ve 31 Mart akşamı birlikte el ele vereceklerini söyledi.

  • İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında arıza ve kaza sorunu devam ediyor
    17 Oca İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında arıza ve kaza sorunu devam ediyor

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında meydana gelen arıza ve kazaların sonu gelmiyor. Arızalarla canından bezen, kazalar ile ölüm korkusu yaşayan toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan vatandaşlar bir çözüm bekliyor. İBB Denetim Komisyonu'nun raporuna göre, otobüslerin arıza sayısı bir yılda yüzde 56,77 artmıştır. Ayrıca, ölümlü ve yaralanmalı kazalar da yaşanmaktadır.

  • İstanbul'da Toplu Taşıma Araçlarında Arıza ve Kazalar Artıyor
    17 Oca İstanbul'da Toplu Taşıma Araçlarında Arıza ve Kazalar Artıyor

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında meydana gelen arıza ve kazaların sonu gelmiyor. Vatandaşlar çözüm bekliyor.

  • Şişli'de Yol Verme Tartışması: Şahıs Yumrukla Aynayı Kırdı
    17 Oca Şişli'de Yol Verme Tartışması: Şahıs Yumrukla Aynayı Kırdı

    Şişli'de yaşanan yol verme tartışmasında, bir sürücü diğer aracın yanına gelerek küfür ve tehditlerle yumrukla aynasını kırdı. Olaya karışan maganda ve yanındaki yakalanırken, şahıslara bin 744 lira idari para cezası uygulandı.

  • İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında arıza ve kazalar artıyor
    17 Oca İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında arıza ve kazalar artıyor

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarında meydana gelen arıza ve kazaların sayısı artıyor. İBB Denetim Komisyonu'nun raporuna göre, otobüslerin arıza sayısı bir yılda yüzde 56,77 arttı. Ayrıca, ölümlü ve yaralanmalı kazalar da yaşanıyor.

  • Şişli'de Trafikte Yol Vermeme Tartışması Kavgaya Dönüştü
    10 Oca Şişli'de Trafikte Yol Vermeme Tartışması Kavgaya Dönüştü

    Şişli'de yaşanan trafikte yol vermeme tartışması, iki sürücü arasında kavgaya dönüştü. Bir sürücü, aracından inerek küfürler ve tehditler savurduktan sonra diğer sürücünün aracının aynasını tek yumrukla indirdi. Olay, saldırıya uğrayan sürücünün cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

  • Fatih Camii'nde imam ile cemaatten bir kişiyi bıçaklayan saldırgan tutuklandı
    09 Oca Fatih Camii'nde imam ile cemaatten bir kişiyi bıçaklayan saldırgan tutuklandı

    Fatih Camisi imamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişiye yönelik bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan şahıs, 'kasten öldürmeye teşebbüs etmek' suçundan tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi. Saldırgan, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • FATİH Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi
    09 Oca FATİH Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi

    FATİH Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın adliyeye sevk edildi. Şüphelinin gece yarısından sonra hastaneye kaldırıldığı ve sağlık sorunu olmadığı tespit edildi. Salgın, 'susma' hakkını kullanarak ifade vermek istemedi. Saldırganın Bursa'dan İstanbul'a gelip camiye gittiği ve daha önce arkadaşını darbettiği ortaya çıktı.

  • Fatih Camisi'nde Bıçaklı Saldırı Sonrası Gözaltına Alınan Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
    09 Oca Fatih Camisi'nde Bıçaklı Saldırı Sonrası Gözaltına Alınan Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

    FATİH Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın (40) adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra hiç konuşmayan şüphelinin gece yarısından sonra hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Şüphelinin tüm sağlık kontrollerinin yapıldığı herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı tespit edildi. Bugün öğle saatlerinde tekrar Cinayet Büro Amirliğine getirilen saldırganın 'susma' hakkını kullandığı öğrenildi. Bursa'da ikamet eden ve oto yedek parça işi yapan Ömer Salgın'ın saldırıdan bir gün önce de arkadaşını darbettiği kaydedildi.

  • Fatih Camisi'nde Bıçaklı Saldırı: Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
    09 Oca Fatih Camisi'nde Bıçaklı Saldırı: Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

    FATİH Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın (40) adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra hiç konuşmayan şüphelinin gece yarısından sonra hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Şüphelinin tüm sağlık kontrollerinin yapıldığı herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı tespit edildi. Bugün öğle saatlerinde tekrar Cinayet Büro Amirliğine getirilen saldırganın 'susma' hakkını kullandığı öğrenildi. Bursa'da ikamet eden ve oto yedek parça işi yapan Ömer Salgın'ın saldırıdan bir gün önce de arkadaşını darbettiği kaydedildi.

  • TEM Otoyolu Okmeydanı ayrımlarında trafik kavgası çıktı
    09 Oca TEM Otoyolu Okmeydanı ayrımlarında trafik kavgası çıktı

    TEM Otoyolu Okmeydanı ayrımlarında iki sürücü arasında trafikte yol verme tartışması nedeniyle kavga çıktı. Kavgada bir sürücü diğerinin önünü keserek camını yumrukladı. Saldırgan sürücünü yanındaki kız arkadaşı sakinleştirmeye çalıştı.

  • Beyoğlu'nda otelde silahlı saldırı: Seken kurşun yoldan geçen adamı yaraladı
    07 Oca Beyoğlu'nda otelde silahlı saldırı: Seken kurşun yoldan geçen adamı yaraladı

    Beyoğlu'nda motosikletli iki saldırgan, bir otele silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda resepsiyon görevlisi kurtulurken, saldırganların kaçarken açtığı ateş sonucu seken kurşun yoldan geçen birini yaraladı. Saldırı anı kameralara yansırken, saldırganlardan biri uygulamada aranması çıkınca yakalandı.

  • Beyoğlu'nda motosikletle gelen saldırganlar otelde silahlı saldırı düzenledi
    07 Oca Beyoğlu'nda motosikletle gelen saldırganlar otelde silahlı saldırı düzenledi

    Beyoğlu'nda motosikletle gelen cerrahi maskeli iki saldırgan, bir otele silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda resepsiyon görevlisi kıl payı yara almadan kurtulurken, saldırganların kaçarken açtığı ateş sonucu seken kurşun yoldan geçen birini yaraladı. Saldırı anı kameralara yansırken, saldırganlardan biri uygulamada aranması çıkınca yakalandı.

  • Okmeydanı'nda alkollü sürücü park halindeki araçlara ve bir kadına çarptı
    04 Oca Okmeydanı'nda alkollü sürücü park halindeki araçlara ve bir kadına çarptı

    Okmeydanı'nda alkollü olduğu iddia edilen sürücü, park halindeki iki araca ve bir kadına çarptı. Kaza sonrası sürücü, çevredeki vatandaş ve esnaf tarafından tekme ve yumruklarla dakikalarca darbedildi. Aracın çarpması sonucu yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, sürücü gözaltına alındı. Darp anları kameralara yansıdı.

  • Kütahya'da Polis Uygulamasında 3 Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
    03 Oca Kütahya'da Polis Uygulamasında 3 Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Kütahya'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği bölge uygulamasında, toplam 158 şahıs ve 46 aracın GBT sorgusu ve kontrolleri yapıldı. Uygulama sonucunda 3 ruhsatsız tabanca, 5 adet sentetik ecza, 2.64 gram esrar ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca 1 cezaevi firarisi de yakalandı.

  • İstanbul'da trafik yoğunluğu nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor
    02 Oca İstanbul'da trafik yoğunluğu nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor

    İstanbul'da yılın ilk mesai gününde trafik yoğunluğu nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Kentin birçok noktasında araçlar yavaş ilerlerken, D-100 kara yolunda bakım onarım çalışması nedeniyle trafik akışı kısıtlanmış durumda. Sahil Yolu'nda ve köprü çıkışlarında da araçlar güçlükle ilerliyor. Metrobüs ve tramvay duraklarında da yoğunluk yaşanıyor. İstanbul genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 63'e kadar çıktı.

  • Şişli Okmeydanı'nda polis ekipleri genel emniyet ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi
    27 Ara Şişli Okmeydanı'nda polis ekipleri genel emniyet ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi

    Şişli Okmeydanı'nda yapılan genel emniyet ve asayiş uygulamasında, polis ekipleri tarafından 5 sabit noktada denetim yapıldı. Denetimlerde aranan 1'i firari 5 kişi yakalanırken, 8 yoklama kaçağı tespit edildi. Ayrıca, 1,9 gram uyuşturucu madde ele geçirildi ve sürücülere toplam 90 bin 247 lira para cezası uygulandı.

  • Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Okmeydanı'nda yapılan denetimde 8 kişi gözaltına alındı
    27 Ara Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Okmeydanı'nda yapılan denetimde 8 kişi gözaltına alındı

    Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Okmeydanı'nda yapılan denetimde 8 kişi gözaltına alındı. Denetim sırasında uyuşturucu madde ele geçirilirken, Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında da bilgilendirme yapıldı. Denetimlerde toplam 130 polis görev aldı ve 90 bin 247 lira ceza kesildi. Ayrıca, kadınlara ve çocuklara yönelik KADES bilgilendirme çalışması yapıldı.

  • Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Okmeydanı'nda yapılan denetimde 8 kişi gözaltına alındı
    27 Ara Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Okmeydanı'nda yapılan denetimde 8 kişi gözaltına alındı

    Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Okmeydanı'nda yapılan denetimde haklarında arama kararı bulunan 8 kişi gözaltına alındı. Denetim sırasında uyuşturucu madde ele geçirilirken, Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Advertisement