Operasyon Yapılan Kaynak Holding'e Ziyaret... - Son Dakika
Güncel

Operasyon Yapılan Kaynak Holding'e Ziyaret...

Operasyon Yapılan Kaynak Holding\'e Ziyaret...

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN İstanbul DHA Zaman Gazetesi Yazarı Ali Ünal, Kaynak Holding'in Üsküdar'daki genel merkezine yapılan operasyonla ilgili olarak, 'Herhangi bir ifade edecek kelime bulamadığım gibi, akıl mantıkla da ifade edemiyorum dedi.

08.09.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN İstanbul DHA

Zaman Gazetesi Yazarı Ali Ünal, Kaynak Holding'in Üsküdar'daki genel merkezine yapılan operasyonla ilgili olarak, 'Herhangi bir ifade edecek kelime bulamadığım gibi, akıl mantıkla da ifade edemiyorum dedi.

Ali Ünal, Kaynak Holding yetkilileriyle görüştükten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ünal, şunları söyledi

Türkiye'nin her tarafında binlerce genci terörist olmaktan, ahlaksız olmaktan, hırsız veya yolsuz olmaktan koruyan bir sera vazifesi gören; sadece ülkeye ve millete hizmet eden kitapların bulunduğu bir işyerini 2. defa basıyorlar. Bunu herhangi bir ifade edecek kelime bulamadığım gibi, akıl mantıkla da ifade edemiyorum. Arkasında korkunç bir kin, korkunç bir intikam hırsı görülüyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bir ülke böyle idare edilmez. Kimsenin şüphesi olmasın, bu treni raydan çıkaranlar altında kalır. Eğer halkımız gerçekleri görmez, aynı aymazlığı sürdürürse, bu ülke daha büyük bedeller ödeyebilir. Daha çok şehitler verebiliriz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Operasyon Yapılan Kaynak Holding'e Ziyaret... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement