Operasyondaki Asker ve Polise Destek - Son Dakika
Güncel

Operasyondaki Asker ve Polise Destek

Siirt'te görev yapan polis eşlerinin yaptığı ev yemekleri, bir araçla bölgedeki güvenlik güçlerine gönderildi.

13.02.2016 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te görev yapan polis eşlerinin yaptığı ev yemekleri, bir araçla bölgedeki güvenlik güçlerine gönderildi.

Evde hazırlanan ve üzerine çeşitli mesajlar bırakılan yemekler, İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada toplanan yemekler, özel bir araçla bölgedeki birliklere gönderildi.

Üzerinde, "Afiyet şeker olsun", "Allah'a emanet olun", "Allah güç kuvvet versin", "Bizler sizlere minnettarız" ve "Rabbim ayağınıza taş değdirmesin" notları bulunan yemek kolileri arasında Defne adında bir polis kızının yazdığı mektup da dikkat çekti.

"Sevgili asker ve polis abilerim" diye başlayan mektupta, şu ifadelere yer verildi:

"Vatanımız ve milletimiz için verdiğiniz canlar, akıttığınız kanlar inanın boş değil. Bizler vatanımız üzerine oynanan oyunları bozacağınıza eminiz. Sizler bu vatanın yılmaz bekçileri merak etmeyin. Bizler sizlerden bayrağı devralmak için dört gözle bekliyoruz. Bu topraklarda bu millet olduğu sürece ne şanlı bayrağımız göklerden inecek ne de bir parça toprağımız düşmana verilecek. Hiçbirine verecek toprağımız yok. Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Sizleri korusun ve yüceltsin. Rabbim ayağınıza taş değdirtmesin. Sizleri çok seven kardeşiniz Defne."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Operasyondaki Asker ve Polise Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement