Operatör Dr. Karasu'dan, Beyin Cerrahisi Ameliyatı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Operatör Dr. Karasu'dan, Beyin Cerrahisi Ameliyatı Açıklaması

Operatör Dr. Karasu\'dan, Beyin Cerrahisi Ameliyatı Açıklaması

Adıyaman Özel Park Hospital Doktorlarından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Karasu, mikrocerrahi yöntemi ile her türlü beyin cerrahisi ameliyatının yapıldığını belirtti.

05.11.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Özel Park Hospital Doktorlarından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Karasu, mikrocerrahi yöntemi ile her türlü beyin cerrahisi ameliyatının yapıldığını belirtti.

Adıyaman Özel Park Hospital Doktorlarından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Karasu, bel ve boyun fıtıkları, bel kayması, belde kireçlenmeye bağlı sinir sıkışması, beyin ve sinir tümörleri, beyinde su toplaması gibi daha birçok hastalıkların ameliyatlarının kendi hastanelerinde yapıldığını kaydetti.

Hastanede, her türlü beyin cerrahisi ameliyatları en son teknoloji ve mikrocerrahi yöntemleriyle kolaylıkla yapılabildiğini kaydeden Op. Dr. Hüseyin Karasu, "Eskiden olduğu gibi, bel fıtığı, boyun fıtığı olanların çevre illere gitmelerine gerek yok. Hastalarımıza her türlü alt yapı, alet, teknoloji ve tecrübe birikimi ile 24 saat hizmet verilmektedir. Sağlığınız bizlere emanet siz yeter ki bize güvenin. 2 yıldan beri Adıyaman Özel Park Hospital'de yüzlerce başarılı ameliyatı gerçekleştirdik. Şikayeti olan vatandaşlarımız maalesef korkularından dolayı, kendilerini sınıkçı diye tanımlayan ehli olmayan kişilere emanet ederek, hayatlarını riske atmaktadırlar. Yine korkularından dolayı maddi durumları müsait olanlar çevre illere, müsait olmayanlar hastalıkları ilerleyene kadar doktora gitmemektedirler. Bel, boyun ve beyin şikayetleri bulunan Adıyaman halkımız hiç çekinmeden hastanemize korkmadan başvursunlar. Eskiden olduğu gibi artık bel fıtığı ve diğer ameliyatlarda sakat kalma durumu yoktur. Bilakis geç kalınmış vakalarda ameliyat olunmadığı için sakatlıklar görülebilmektedir" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Operatör Dr. Karasu'dan, Beyin Cerrahisi Ameliyatı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement