Opet'in 1005. İstasyonu Antalya'da Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Opet'in 1005. İstasyonu Antalya'da Hizmete Girdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Terörü de yeneriz, Türkiye'nin karşısındaki engelleri de aşarız, her türlü tehdidin de üstesinden gelir. Yüce Rabbim birlik ve beraberliğimizi korusun. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin" dedi.

25.10.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Terörü de yeneriz, Türkiye'nin karşısındaki engelleri de aşarız, her türlü tehdidin de üstesinden gelir. Yüce Rabbim birlik ve beraberliğimizi korusun. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin" dedi.

Çavuşoğlu, Kepez ilçesinde OPET'in Türkiye genelindeki 1005'inci, Antalya'da ise 54'üncü istasyonu olan Aslan Kardeşler Petrol'ün açılışında yaptığı konuşmada, girişimci ve esnafların önündeki engelleri kaldırmak gerektiğin belirterek, Kepez'de esnafların her türlü sorunun çözüldüğünü ve insanların önünün açıldığını ifade etti.

Vergi arttıkça insanlara yapılan hizmetin arttığını dile getiren Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Ne kadar çok vergi gelirse o kadar çok hastane yaparız. Engelli kardeşlerimize de evde bakarız. Eğitimlerini de evde veririz. Antalyamıza da büyük projeleri getiririz. Bugüne kadar yaptığımız gibi otobanları getiririz. Hızlı trenlerle Antalya'yı her yere ulaştırırız. Üçüncü havaalanını da yaparız. Spor tesisleri de yaparız. Antalyamızı kalkındırır, ülkemizi de güçlendiririz. Vergi veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

- "Yeter ki istikrarımızı koruyalım"

Çavuşoğlu, ülke olarak birlik ve beraberlik ile istikrar içinde olmamız gerektiğini vurgulayarak, bu sayede Allah'ın izniyle üstesinden gelinmeyecek hiçbir sorunun kalmayacağını söyledi.

"Terörü de yeneriz, Türkiye'nin karşısındaki engelleri de aşarız, her türlü tehdidin de üstesinden gelir. Yüce Rabbim birlik ve beraberliğimizi korusun. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin" diye konuşan Çavuşoğlu şöyle devam etti:

"Bugün dünyanın 17. büyük ekonomisiyiz. G-20'ye başkanlık yapıyoruz. Avrupa'nın 6. büyük ekonomisiyiz ve bu şekilde çalışırsak Avrupa'nın 3. büyük ekonomisi ve dünyanın da en büyük 10 ekonomisinden bir tanesi oluruz. Bugüne kadar nasıl başardıysak, bundan sonra da başarırız. Yeter ki istikrarımızı koruyalım. Türkiye'nin güvenliğini tesis edelim. Türkiye emin adımlarla hedeflerine ulaşsın."

Çavuşoğlu, Opet'in bir aile şirketi olarak kurulduğunu anımsatarak, 23 yılda Türkiye'nin en güçlü dört akaryakıt firmasından biri  haline geldiğini kaydetti.

9 yıldır müşteri memnuniyetinde lider

OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk de hedeflerinin gelen müşterinin, aldığı hizmet ve üründen memnun şekilde istasyondan ayrılması olduğunu vurguladı.

Öztürk, sektörün 9 yıldır üst üste müşteri memnuniyetindeki lideri olduklarını ifade ederek, bayi ağını yaygınlaştırıp üstün hizmet ve kalite anlayışı doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Türkiye'nin dördüncü büyük şirketi olan OPET'in yüzde yüz yerli sermayeli olduğunun altını çizen Öztürk, Türkiye'deki rakiplerinin hepsinin kuruluşlarının 100 yılı geçmiş durumda olmasına karşın, 9 yıldır tüketiciler tarafından birinci sırada tercih edilen şirket olduklarını dile getirdi.

"Toplanan vergilerin yüzde 15'i akaryakıttan"

Öztürk, Türkiye'de yılda yaklaşık 24 milyon ton akaryakıt tüketildiğinin altını çizerek, şöyle konuştu:

"Bu akaryakıttan yalnızca gelir vergisinden 46 milyar lira para toplanıyor. Bu para Türkiye'de toplanan verginin yaklaşık yüzde 11,5'ini oluşturuyor. Gerek istasyon bayilerinin, gerek dağıtım şirketlerinin, gerekse de TÜPRAŞ'ın vergileri de eklediğiniz zaman Türkiye'de toplanan verginin yüzde 15'i akaryakıttan toplanıyor. Bir kaç yıl önce Avrupa'nın en pahalı benzini Türkiye'de satılıyordu. Şu anda Avrupa'daki ülkelerin yüzde 90'ından daha düşük fiyatta satılıyor.

Konuşmaların ardından, Çavuşoğlu, işadamı Öztürk, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile protokol üyeleri tarafından akaryakıt istasyonunun açılış kurdelesi kesildi.

Açılışta, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, istasyon sahipleri Mehmet ve Sadık Aslan'a plaket takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Opet'in 1005. İstasyonu Antalya'da Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement