Opet ve Sunpet "Tarla Günleri" Ne Katılıyor - Son Dakika
Güncel

Opet ve Sunpet "Tarla Günleri" Ne Katılıyor

Opet, Sunpet markasıyla birlikte New Holland Trakmak tarafından düzenlenen "Tarla Günleri"ne katılıyor.

04.06.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Opet, Sunpet markasıyla birlikte New Holland Trakmak tarafından düzenlenen "Tarla Günleri"ne katılıyor.

Opet açıklamasına göre, ilk etabı dün ve bugün Adana'da düzenlenen etkinlik kapsamında "Opet Kart" dağıtımı gerçekleştirilirken aktivite alanı içerisinde yer alan Opet Eğitim Otobüsü'nde katılımcılara  "Akaryakıt Tüketiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar" başlıklı eğitim programından faydalanma imkanı sağlanıyor.

Tarla Günleri'nde ayrıca, çiftçilerin Opet ve Sunpet istasyonlarından yaptıkları akaryakıt ödemesini 6 ay sonraya erteleyen ve faiz işletmeyen  "Verimli Kart"ın tanıtımı da yapılıyor.

OPET ve Sunpet'in Yapı Kredi Bankası iş birliğiyle hayata geçirdiği  "Verimli Kart", çiftçilere hasattan sonra ödeme olanağı tanıyor.

Tarım sektöründe faaliyet gösteren nihai tüketici ile direkt temas sağlanabilen en büyük organizasyon olan "Tarla Günleri"nde tarım arazileri üzerinde kurulan stantlarda gün boyunca çeşitli yarışmalar, traktör ve tarım makinaları ile test sürüşleri ve aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Tarla Günleri 7-8 Haziran'da Şanlıurfa, 14-15 Haziran'da Kayseri, 21-22 Haziran'da Konya, 25-26 Haziran'da Eskişehir ve 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Çorlu'da gerçekleştirilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Opet ve Sunpet 'Tarla Günleri' Ne Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement