Oprukçu, Karapınar'da Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Oprukçu, Karapınar'da Destek İstedi

Oprukçu, Karapınar\'da Destek İstedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, seçim çalışmalarını Karapınar ilçesinde sürdürdü.

21.10.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, seçim çalışmalarını Karapınar ilçesinde sürdürdü.

Bölgenin ve ülkenin geleceğinin MHP ile kurtulacağına vurgu yapan Hüseyin Oprukçu, beraberinde milletvekili adayları Pınar Günseven Gülsoy, Faruk Sonkaya ve Ahmet Yücel ile birlikte Karapınar esnafını ve semt pazarını ziyaret etti. Karapınar esnafının desteğini isteyen MHP'li adaylar, esnaftan yoğun ilgi gördü. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun kurtuluşunun Milliyetçi Hareket Partisi'nden geçtiğine vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Konya 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, " Ereğli'de başarılı bir belediye başkanlığı yaptık ve huzur içinde bir Ereğli meydana getirdik. Şimdi de huzur içinde bir Karapınar, huzur içinde bir Türkiye için desteklerinizi istiyoruz. Göreceksiniz ki, pişman olmayacaksınız. Bizim dünyalıkla işimiz yok. Bütün derdimiz memlekete hizmet. Karapınar'ın, Ereğli'nin, Konya'nın ve Türkiye'nin kurtuluşu için destek istiyorum sizden" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oprukçu, Karapınar'da Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement