Optimed Hastanesi'nden Muhtarlara İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Optimed Hastanesi'nden Muhtarlara İftar Yemeği

Optimed Hastanesi\'nden Muhtarlara İftar Yemeği

Özel Optimed Hastanesi tarafından, Trakya Bölgesi’ndeki muhtarlar için iftar yemeği düzenlendi.

11.06.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Optimed Hastanesi tarafından, Trakya Bölgesi'ndeki muhtarlar için iftar yemeği düzenlendi.

Özel Optimed Hastanesi tarafından Kızılpınar Trakyum Et Lokantasında verilen iftar yemeğine, Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Saray, Vize, Çatalca, Silivri, Marmara Ereğlisi ve diğer bölgedeki köy ve mahalle muhtarları, doktorlar, hastane çalışanları olmak üzere 200 kişi katıldı.

Yemeğe katılan Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, muhtarlarla birlikte iftarını açarak, programın anlam ve önemine yönelik konuşma yaparak, teşekkürlerini iletti. Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ise, iftar programdaki konuşmasında, "Sayın Vekilim, Trakya Bölgesindeki tüm muhtarlarımız, hastane yönetimim ve çok değerli çalışma arkadaşlarım her yıl düzenlediğimiz geleneksel muhtarlar iftar yemeğimize hoş geldiniz. Her yıl Ramazan ayında sizlerle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Çok değerli muhtarlarımız, 2007 yılında hizmete açmış olduğumuz Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ve 2011 yılında açmış olduğumuz Çorlu Özel Cerrahi Tıp Merkezi ile bölge halkımızın hizmetindeyiz. Verdiğimiz hizmetleri gerek fiziki donanım, gerek uzman hekim kadromuz ile genişleterek, bölgemize kattığımız 200 yataklı, helikopter pistli yeni binamızı halkın kullanımına açmış olup, Optimed'in bölgemizde yatırımlara devam edeceğinin bilgisini vermek isterim. Sizler, topluma mal olmuş seçilmiş kişiler olarak, toplumu temsil etmektesiniz, bu sebeple bizim için çok önem teşkil etmekte ve çok değerlisiniz. Trakya'nın her yerinden, bizleri kırmayıp iftar davetimize katılım yaptığınız için çok teşekkür ederim. Tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diler, ülkemizin barış, esenlik, huzur ve sağlık dolu günler yaşamasını temenni ederim. Afiyet olsun" diye konuştu.

İftar programına katılan tüm muhtarlar adına konuşan Vize-Balkaya Köyü Muhtarı İrfan Erden, hastanesi yönetimine geleneksel olarak düzenlenen iftar programı için teşekkürlerini iletti. Yenilen iftar yemeğinin ardından, Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, doktor ve hastane personelleri ile gecenin konuğu olan muhtarlarla sohbet ederek keyifli vakit geçirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimed Hastanesi'nden Muhtarlara İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement