Optimum Club Kart ile Ekstra Kazanç - Son Dakika
Yerel

Optimum Club Kart ile Ekstra Kazanç

Optimum Club Kart ile Ekstra Kazanç

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, ziyaretçilerine sunduğu ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club Kart, üyelerine yine kazandırdı.

23.08.2014 10:09  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, ziyaretçilerine sunduğu ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club Kart, üyelerine yine kazandırdı. Ayakkabı ve çanta sektörünün öncü markalarından Kemal Tanca işbirliğinde gerçekleştirilen kampanyada, Club Kart sahiplerine özel indirimler yapıldı.

Optimum Club fırsatları kapsamında satışa sunulan kadın ayakkabıları, kampanyanın daha ilk gününde yoğun ilgi gördü. Birbirinden şık ve kaliteli ayakkabılarıyla günün her saatinde şıklık ve rahatlığı bir arada sunan Kemal Tanca, sadece Club Kart üyesi kadınlara düzenlediği kampanya ile hesaplı alışverişi daha da kazançlı hale getirdi.

Birbirinden şık ayakkabılara ekstra indirimlerle sahip olmak isteyen kadınların yapmaları gereken tek şey, kolaylıkla sahip olunabilen Club Kartları ile Optimum'daki Kemal Tanca mağazasına uğramak. Henüz kartı bulunmayanlar da Avm'nin danışma birimine başvurup form doldurarak avantajlardan hemen yararlanmaya başlayabiliyor.

BOL SEÇENEKLİ HEDİYELER

Kart sahiplerinin Avm ziyaretlerini ve üye işyerlerinde gerçekleştirdiği alışverişleri ödüllendiren, bunun yanında da kişiye özel avantajlı kampanyalar sunun bir sistem olan Optimum Club Kart'la alışveriş daha keyifli ve kazançlı hale geliyor.

Optimum Club Kart ile mağazalardan alışveriş yapıp puan toplayan Club Kart sahipleri, hediye kataloğundan seçtikleri 5 yıldızlı otelde her şey dahil tatilden çamaşır makinesine, iPhone 5'ten LCD TV'ye, beyaz eşyadan aksesuara kadar birçok hediyeye hiçbir bedel ödemeden sadece puanları karşılığında sahip olabiliyorlar. Club kartlılar ayrıca, dünyaca ünlü birçok kaliteli markalarda sadece Club Kart sahiplerine özel uygulanan indirim ve kampanyalardan öncelikli olarak faydalanma fırsatını da yakalıyorlar.

HER ZİYARET 100 PUAN KAZANDIRIYOR

Hesaplı alışverişi daha avantajlı hale getiren Optimum Club Kart'a üye olmak isteyenler, Optimum Club web sayfası, akıllı telefonuna indireceği Optimum Club mobil uygulaması ve alışveriş merkezindeki danışma hizmetleri vasıtasıyla üyelik işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Üyeler, alışveriş merkezini her ziyaret ettiklerinde 100 puan (ayda en fazla 400 puan), üye işyerlerinde yaptıkları her 1 TL'lik alışveriş karşılığında ise 5 puan kazanıyor. Kart taşımak istemeyen veya kartı yanında olmayanlar da sadece cep telefonu numaraları ile işlem yaptırabiliyorlar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum Club Kart ile Ekstra Kazanç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement