Optimum'da "Kısa Dönem Yaz Kampı" Gezisi - Son Dakika
Yerel

Optimum'da "Kısa Dönem Yaz Kampı" Gezisi

Optimum\'da "Kısa Dönem Yaz Kampı" Gezisi

Adana Optimum Outlet, Çukurova Rotary Kulübü’nün öğrenci değişim programı kapsamında yurt dışından gelen öğrencileri ağırladı.

06.07.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Optimum Outlet, Çukurova Rotary Kulübü'nün öğrenci değişim programı kapsamında yurt dışından gelen öğrencileri ağırladı.

Optimum, Çukurova Rotary Kulübü'nün gelenekselleşmiş öğrenci değişim programı olan "Kısa Dönem Yaz Kampı" etkinliği kapsamında Adanalı ailelerin yanlarında konuk ettiği 10 yabancı öğrenciyi ağırladı.

Slovakya, İngiltere, Danimarka, Hırvatistan, Belçika, İspanya, Romanya, Tayvan, Meksika ve Mısır'dan kamp için Adana'ya gelen konuk öğrenciler Rotary Kulübü üyelerinin eşliğinde Optimum'u ziyaret etti. Optimum Baydöner'de Türk yemeklerinin tadına bakan öğrenciler, yemekleri çok beğendiklerini dile getirdiler. Yemekten sonra soluğu buz pistinde alan gençler, sıcak havada buzda kaymanın keyfini çıkardılar ve sonrasında Avşar Sinemaları'nda film izledi.

2430 Bölge Çukurova Rotary olarak amaçlarının Türkiye'yi Adana'yı tanıtmak ve kültürler arası etkileşim sağlamak olduğunu söyleyen Çukurova Rotary Kulübü Üyesi Eczacı Hasan Organgil,"Sun, Fun, Sport Camp adı altında düzenlenen 'Kısa Dönem Yaz Kampı'na farklı ülkelerden Adana'da konuk ettiğimiz 18-23 yaş arası öğrencilere Adana'nın önemli tarihi ve turistik yerlerini gezdiriyoruz. Yöresel yemeklerimizden tattırıyoruz ve geleneklerimizi tanıtıyoruz. Amacımız, Türkiye'nin ve Adana'nın kültürünü tanımalarını sağlayarak kültürler arası iletişim kurulmasına katkıda bulunmak" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'da 'Kısa Dönem Yaz Kampı' Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement