Optimum Outlet İstanbul, Mabel Matiz Konser Bileti Hediye Ediyor - Son Dakika
Güncel

Optimum Outlet İstanbul, Mabel Matiz Konser Bileti Hediye Ediyor

Optimum Outlet İstanbul, Mabel Matiz Konser Bileti Hediye Ediyor

Optimum Outlet İstanbul, ünlü şarkıcı Mabel Matiz'in Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği ilk konserin ana sponsoru oldu.

09.01.2014 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaliteyi en uygun fiyatlarla ziyaretçilerine sunan Optimum Outlet İstanbul, ünlü şarkıcı Mabel Matiz'in Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği ilk konserin ana sponsoru oldu.

Optimum Outlet İstanbul, 8 – 24 Ocak tarihleri arasında, aynı gün içinde 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Mabel Matiz'in konser biletini hediye edecek.

Dinleyicileri ve müzik eleştirmenleri tarafından "Kent Ozanı" olarak anılan Mabel Matiz'in, 26 Ocak 2014 Pazar günü saat 18.00'de başlayacak konseri, sanatçının da İstanbul Anadolu Yakası'nda vereceği en büyük konser olacak.

Her fırsatta sanata destek veren Optimum Outlet İstanbul, daha önce de Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç ve Mustafa Ceceli gibi birçok sanatçının konserlerine ana sponsor olmuştu. Optimum Outlet İstanbul, 2014 yılında Mabel Matiz'in ardından sevilen isimleri hayranlarıyla konserlerinde buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Optimum Outlet İstanbul, Mabel Matiz Konser Bileti Hediye Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement