Optimum'un Büyük Hediyesi Bmw X3 Sahibini Buldu - Son Dakika
Yerel

Optimum'un Büyük Hediyesi Bmw X3 Sahibini Buldu

Optimum\'un Büyük Hediyesi Bmw X3 Sahibini Buldu

Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği çekiliş kampanyasında talihliler belli oldu.

06.03.2017 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği çekiliş kampanyasında talihliler belli oldu.

Önceki yıllarda sıfır kilometre Mercedes C180, Jaguar XF ve Mini Cooper D hediye eden Optimum, 2017 yılında da şanslı ziyaretçisine BMW X3 kazandırdı.

Optimum'un hediye çekilişi, Milli Piyango İdaresi yetkilisinin denetiminde ve noter huzurunda, çok sayıda ziyaretçinin katımıyla gerçekleşti. Adana'nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Niğde ve Hatay gibi çevre illerden ellerinde kuponlarla çekilişi izlemeye gelenler, büyük heyecan yaşadı. Çekilişle BMW X3'ün yanı sıra Samsung TV, Samsung Galaxy S7, iPhone 6S ve iPad Mini gibi teknolojik hediyelerin kazananları da belirlendi.

Milli Piyango Şube Müdürü Celalettin Gedik ve 7'nci Noter Vekili Aynur Balıktutan nezaretinde yapılan çekilişte, 138 bin 690 kupon işlendi. Çekiliş sonunda, kampanyanın büyük ödülü BMW X3'ün sahibi 061510 numaralı kuponun sahibi Yasemin Önal oldu.

Teknolojik hediyelerden Samsung TV, 018410 numaralı kuponun sahibi Esme Atlığ'ya, iPhone 6S, 010838 numaralı kuponun sahibi Ersin Eser'e, Samsung Galaxy S7, 050337 numaralı kuponun sahibi Murat Dağ'a, iPad Mini ise 118514 numaralı kuponun sahibi Hatice Yeşim Kartal'a çıktı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'un Büyük Hediyesi Bmw X3 Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement