Öpünce Geçmeyen Uflar - Son Dakika
Güncel

Öpünce Geçmeyen Uflar

Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde, anneleri ve anne adaylarını bekliyor.

24.02.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakın zamanda anne olan Akasya Asıltürkmen, hamilelik sürecinde hayata geçirdiği, "Akasya Ana" Youtube kanalından takipçilerine 'kendine has anneliği' anlatıyor. Anne olduktan sonra yaşadıklarını, sevinçlerini, korkularını, endişelerini, acemiliklerini, deneme yanılma yoluyla bulduğu doğrularını en gerçek hali ile takipçileri ile paylaşıp, eğlenceli videoları ile ilgi görüyor.

"Öpünce Geçmeyen Uflar", ilk yardım eğitimi aracılığıyla yüzlerce ebeveyn ile biraraya gelen Deniz Karadeniz ise yetişkinlere ve çocuklara özel yetkinlik gelişimi eğitimleri de vererek Türkiye'yi dolaşıyor.

Oyuncu Akasya Asıltürkmen ve ilk yardım uzmanı Deniz Karadeniz ikilisi, bebeklerin ve çocukların başına gelebilecek kazalarda, hayat kurtarıcı pratik, ilk yardım uygulamalarını, keyifli ve interaktif bir sohbet eşliğinde, 26 Şubat Pazar günü Maltepe Park ziyaretçileriyle buluşturacaklar. Maltepe Park etkinlik alanında, saat 15.00 itibarıyla gerçekleşecek olan bu eğlenceli semineri dinleyebilir, merak ettiklerinizi sorarak, isterseniz bir parçası olabilirsiniz.
Marka karması, zengin yemek alanı, etkinlikleri ile bir yaşam merkezi olarak ziyaretçilerine hizmet veren Maltepe Park, Esenkent metro istasyonu çıkışında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öpünce Geçmeyen Uflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement