Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'nin Kuruluşunun 2. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'nin Kuruluşunun 2. Yıl Dönümü

Erdoğan Erişen başkanlığında 19 Eylül 2012 yılında kurulan Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği kuruluşunun 2. yılını pasta keserek kutladı.

19.09.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan Erişen başkanlığında 19 Eylül 2012 yılında kurulan Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği kuruluşunun 2. yılını pasta keserek kutladı.

Dernek binasında gerçekleşen etkinliğe Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hayati Öztürk, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Başkanı Çetin Oranlı, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç, Orduspor Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, bazı partilerin il başkanları ile çok sayıda gazeteci katıldı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'nin faaliyetlerini takip ettiğini ve beğendiğini söyledi.

Dernek üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunan Tekintaş, güçlü basının sağlıklı bir ülke yapısını ortaya çıkaracağını vurguladı.

Anadolu'nun birçok bölgesinde yaşanan zorluklara rağmen basın mensuplarının görevlerini büyük bir özveri ile yaptıklarını belirten Tekintaş, şöyle konuştu:

"Kentimizde de bu durumda olan çok sayıda basın mensubu arkadaşımız var. Bizler onları mesai arkadaşımız olarak görüyoruz. Çünkü zor şartlar altında çalıştıklarını görüyoruz. Ancak Ordu'da en önemli sevincimiz, basın mensuplarının birlikteliği ve güç ortaya çıkarmaları. Kentin sorunlarında çözüm bulma yolunda önemli etken olarak görüyoruz. Alınan kararlarda kamuoyunu bilgilendirme noktasında çok önemli rol üstleniyorlar. Dernekleşmek ise bu değeri bir kuvvet haline getiriyor ve basın mensuplarının her türlü hakkını aramasında bir destek oluyor, bu kapsamda 19 Eylül Gazeteciler Derneği'nin 2. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise iki yıla çok şeyler sığdırdıklarını belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından pasta kesildi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'nin Kuruluşunun 2. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement