Ordu AK Parti'de Coşkulu Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Politika

Ordu AK Parti'de Coşkulu Aday Tanıtım Toplantısı

Ordu AK Parti\'de Coşkulu Aday Tanıtım Toplantısı

AK Parti Ordu milletvekili adayları, coşkulu bir törenle kamuoyuna tanıtıldı.

21.04.2015 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu milletvekili adayları, coşkulu bir törenle kamuoyuna tanıtıldı. Başbakan Yardımcısı ve Ordu 1. sıra milletvekili adayı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı tanıtım toplantısına '5'te 5 hedefi' damgasını vurdu.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına partililer büyük ilgi gösterdi. Bütün ilçelerden gelen teşkilatlar tribünleri adeta karnaval görüntüsüne çevirirken, özellikle kadın ve gençlik kollarının coşkusu salona hareketlendirdi.

Başta Numan Kurtulmuş olmak üzere milletvekili adayları Oktay Çanak, İhsan Şener, A.Nilgün Tomakin ve Şakir Çoban salona hep birlikte girdiler. Tribünleri dolaşan AK Parti adayları partililerden büyük coşku görürken, salon "Beş, beş" sloganları ile inledi. Aday tanıtım toplantısına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, tüm ilçe belediye başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve partililer katıldı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk'in açılış konuşmasının ardından milletvekili adayları özgeçmişleri okunarak platforma davet edildi. Partililere seslenen tüm adaylar 7 Haziran'da 5'te 5 yapacaklarına, gezilmedik ev ve sokak sıkılmadık el bırakmayacaklarına söz verdiler.

ENVER YILMAZ: "ZAFER İNANANLARINDIR"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı konuşmada, Ordu'nun 7 Haziran seçimlerinde üzerine düşeni yapacağını söyledi. 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde Ordu ilinin verdiği oy ve gösterdiği başarının AK Parti hükümetinin dikkatini çektiğini belirten Yılmaz, "Başbakanımızın Ordu ziyaretinde 'Sizler bizleri hep sevindirdiniz. Bizleri sevindirdiniz. 30 Mart'ta ve 10 Ağustos'ta tarih yazdınız. Bende hnükümetimizin protokolde 3.sırada yer alan Başbakan Yardımcısını sizlerin 1. sıra adayı olarak Ordu'ya gönderiyorum' dedi. Ben gönülden söylüyorum. 30 Mart seçimlerinde de bu heyecanı yaşadım. 10 Ağustos seçimlerinde de bu heyecanı yaşadım. Ben bu bakan gözlerdeki heyecanı, ben bu bakan yüzlerdeki tebessümü, ben bu gönüllerdeki heyecanı görerek diyorum ki, 7 Haziran'da 5'te 5 yapmaya var mıyız? Tüm Ordu'ya sesleniyorum. 5'te 5'in mimarları karşımızda. Saygıdeğer Başbakan Yardımcımız ile beraber, yerel yöneticilerimizle beraber sizlerde destek olmak suretiyle inşallah Ordu 7 Haziran seçimlerinde yine üzerine düşeni yapacak, bu değerli siyasetçilerimizi TBMM'de görevlendirecek. Çıktığımız bu güzel yolculukta Allah'ım bizleri mahcup etmesin. Gazamız mübarek olsun. Zafer inananlarındır" diye konuştu.

"YENİ BİR DÜNYA İÇİN 5'TE 5"

Konuşması sırasında elini kaldırarak 'Rabia' işareti yapan Kurtulmuş, "Biliyorsunuz meydanlarda hep Rabia işareti yapıyoruz. Rabia ne demek, biz yeryüzündeki bütün mazlumların yanındayız demek. Biz Myammar'dan Filistin'e kadar, Bosna Hersek'ten Mısır'a ve Suriye'ye kadar dünyanın her neresinde ne kadar mazlum varsa, haksızlığa uğramış olan varsa, dünyanın herhangi bir yerinde elini kaldırarak imdat isteyen birisi varsa onun yanındayız demekti. Biz Mısır'da darbenin karşında ezilen halkın yanında olduk. Biz Suriye'de şehit halkının yanında olduk. Biz Myammar'da sadece La İlaha İllallah diye öldürülenlerin yanında olduk. Biz dünyanın her yanında kim mazlumsa onun yanında olduk. İşte Rabia bu demek. Şimdi Ordulular bu dört parmağın yanına bir parmakta ekleyin, bu 5'te 5'i sadece 5 kişi milletvekili olsun diye istemiyoruz. Bu 5'i sadece AK Parti iktidar olsun diye istemiyoruz. Bu 5'te 5'i sadece Türkiye büyüsün diye istemiyoruz. Bu 5'te 5'i yeni bir dünya kurulması için istiyoruz. Bu 5'te 5'i mazlumların ayağının sağlam basması için istiyoruz. Ordu'da 5'te 5 şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kurtulmuş'un konuşmasının ardından 5 aday platforma çıkarak gövde gösterisi yaptı. Tribünler '5'te 5' sloganları ile inlerken, partililer adaylarla bol bol fotoğraf çektirdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ordu AK Parti'de Coşkulu Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement