Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Tokat'ta - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Tokat'ta

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Tokat\'ta

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve AK Parti İl Başkanı Adem Çelik'i ziyaret etti.

28.05.2014 14:47  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ve AK Parti İl Başkanı Adem Çelik'i ziyaret etti.

Yılmaz, Eroğlu'nu ziyareti sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ordu ile komşu il Tokat arasında güzel ilişkiler olduğunu söyledi.

Tokat-Ordu arasında yapılacak duble yolu önemsediklerini belirten Yılmaz, "Bizim Fatsa-Aybastı- Reşadiye ve Ünye-Akkuş- Niksar yollarımız karayolları ağında olup, belli bölümleri duble ama standartlara uygun geliştirme çalışmalarımızın devam ettiği yollarımız var. İnşallah ulaşım meselesini rahatlattıktan sonra Tokat'ın da sahile açılan kapısı olmak istiyoruz" diye konuştu.

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde Yüksek Seçim Kuruluna yapılan itirazlar sonucu yerel seçimlerin iptal edildiğini hatırlatan Yılmaz, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla kente geldiğini belirtti.

Yeşilyurt'ta 1 Haziran'da yapılacak seçimi partilerinin adayının kazanmasını temenni eden Yılmaz, "Halkımızın hür iradesiyle vereceği oylarla sandıktan partimizin başarılı bir şekilde çıkmasını temenni ediyorum" dedi.

Ziyarette yer alan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan da Ordu-Tokat Duble Yolu Projesi'ni Enver Yılmaz ve Ordu milletvekilleriyle geçmiş dönemde belli bir noktaya getirdiklerini söyledi.

Yeni dönemde de Yılmaz'ın vereceği katkılarla yol yapım çalışmalarının yürütüleceğini dile getiren Aslan, Tokat açısından büyük önem taşıyan bu projenin birlikte yürütülmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Eroğlu ise Ordu Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını belirterek, "İnşallah hep beraber hem Tokat için hem Ordu için güzellikler yapacağımıza canı gönülden inanıyorum" ifadesini kullandı.

Yılmaz ve beraberindekiler, daha sonra AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik'i makamında ziyaret etti.

Enver Yılmaz ve partililer, ziyaretin ardından Yeşilyurt ilçesine gitti. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Tokat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement