Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Faaliyetleri - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Faaliyetleri

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin grup yollarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

25.06.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin grup yollarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 yıl içinde grup yollarının tamamen genişletileceğini, asfaltla kaplanacağını ve istinat duvarları dahil olmak üzere su tahliye giderlerinin de biteceğini söyledi.

Grup yollarının uzun yıllar bozulmadan vatandaşlara rahat ulaşım imkanı sağlaması için her şeyin yerli yerinde yapıldığını belirten Kiraz, "Büyükşehir olmamızın üzerinden geçen 1 yılı geçiş süreciyle tamamladık. Yapılanmamız bitti ve bundan sonra halka daha çok hizmet etme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Büyükşehir olmadan önce İl Özel İdarenin sorumluluğunda bulunan mahalle yolları kıt imkanlardan dolayı düzgün bir şekilde onarılamıyordu. Mahalle muhtarları bir kepçeyi İl Özel İdareden alabilmek için defalarca yol arşınlamak zorunda kalıyordu. Şimdi muhtar bize gelmek yerine biz onun ayağına giderek mahallesine hizmet götürüyoruz" dedi.

Mahalle ve grup yollarındaki çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Kiraz, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemize ve bizlere bağlı ekipler Korgan'a bağlı mahallelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yollar bu zamana kadar yapılan göz boyama maksatlı değil gerçekten uzun ömürlü olacak şekilde inşa ediliyor. Kış ayına kadar çoğu mahallemizdeki yolların çalışmasını tamamlayacağız. Korgan Tepealan yolundaki yol genişletme çalışmaları sürüyor. İnşallah vatandaşlarımız beldeyken kavuşamadığı birçok hizmete büyükşehir desteğiyle kavuşacak. Bu anlamda ben Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement