Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Dereyolu" olarak tabir edilen Gölköy-Kabataş-Çatalpınar-Fatsa bağlantı yolundaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

08.07.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Dereyolu" olarak tabir edilen Gölköy-Kabataş-Çatalpınar- Fatsa bağlantı yolundaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Yılmaz, yaptığı açıklamada, Ordu'da gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Ordu'da yol sorununu bitirmeye kararlı olduklarının altını çizen Yılmaz, şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediyemizin en sarp ulaşım ve grup yollarından bir tanesi Gölköy-Direkli-Kabataş güzergahında incelemelerde bulunduk. Havanın müsaade ettiği oranda, özellikle yol boyunca sert coğrafya ve taş olan bölgelerde gerekli kırımları arkadaşlarımız yapmışlar. Özellikle yolun alt ve üst kısmına örülecek duvarlarla birlikte inşallah çalışmalar hızlanacak. Bu yolda özellikle Gölköy-Direkli yolunun yıl sonuna kadar tamamlanmasının talimatını verdik."

Hava şartlarının çalışmaları olumsuz etkilediğini anlatan Yılmaz,  "Bu yıl her yerde de söylüyorum, havadan ve iklimden kaynaklanan sebeplerle yaklaşık 3 aydır rötarlı gidiyoruz. Şu anda da yağmur yağıyor, yağmurun yağdığı anda ne taş örülmesi yapımı ne de inşaatın devam etmesi mümkün değil" dedi.

Enver Yılmaz, Gölköy'ün coğrafi büyüklüğü itibariyle hem ilçe belediyesinin yolu hem de büyükşehir belediyesi yol ağı itibariyle en büyük ilçelerden bir tanesi olduğunu vurgulayarak, "Biz, inşallah yol ve su konusunda hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri birebir takip ediyoruz. Bu yol bittiğinde Gölköy-Kabataş-Çatalpınar bağlantı yolu tamamlanmış olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement