Ordu'da 185 Gemiye 313 Bin Lira Para Cezası - Son Dakika
Güncel

Ordu'da 185 Gemiye 313 Bin Lira Para Cezası

Ordu\'da 185 Gemiye 313 Bin Lira Para Cezası

Sahil Güvenlik Komutanlığı TCGS 125 Bot Komutanı Üsteğmen Sencer Küçükselek, Ordu'da geçen yıl 176 deniz aracına 217 bin, deniz kirliliğine sebep olan 9 gemiye 95 bin lira olmak üzere 313 bin lira ceza kestiklerini açıkladı.

05.07.2012 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Güvenlik Komutanlığı TCGS 125 Bot Komutanı Üsteğmen Sencer Küçükselek, Ordu'da geçen yıl 176 deniz aracına 217 bin, deniz kirliliğine sebep olan 9 gemiye 95 bin lira olmak üzere 313 bin lira ceza kestiklerini açıkladı.

Sahil Güvenlik İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısında açıklamalarda bulunan TCGS 125 Bot Komutanı Üsteğmen Sencer Küçükselek, Sahil Güvenlik Komutanlığının 2011 yılında Ordu il sınırları içinde icra ettiği faaliyetler hakkında bilgi verdi. TCGS 125 Bot Komutanı Üsteğmen Sencer Küçükselek, "2011 yılında Ordu ili sınırları içinde, 606 adet deniz aracı kontrol edilmiş ve bunlardan 176 adedine 217 bin 947 TL idari para cezası uygulanmıştır. 11 adet deniz kirliliği tespit edilmiş ve bunlardan 9 adet gemiye 95 bin 659 TL idari para cezası verilmiştir. Ayrıca, 5 adet arama-kurtarma görevi icra edilmiş ve bu görevlerde 5 kişinin cesedi bulunmuştur" dedi.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Orhan Düzgün, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hacı Sarıışık, Ordu Belediye Başkan Vekili Ergun Alaybeyoğlu, Vali Yardımcısı Ömer Adar, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak, İl Emniyet Müdür Vekili Hakan Ateştenyılmaz, Tcsg125 Bot Komutanı Üsteğmen Sencer Küçükselek, Ünye, Fatsa, Perşembe, Gülyalı İlçe kaymakamları ve belediye başkanları, Ordu, Ünye, Fatsa Liman başkanları ile Gümrük müdürleri ile ilgili daire müdürleri katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu'da 185 Gemiye 313 Bin Lira Para Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement