Ordu'da 4 Evden Hırsızlık Yapan Şüpheliyi Yakalayan Polislere Kahvaltı - Son Dakika
Güncel

Ordu'da 4 Evden Hırsızlık Yapan Şüpheliyi Yakalayan Polislere Kahvaltı

Ordu\'da 4 Evden Hırsızlık Yapan Şüpheliyi Yakalayan Polislere Kahvaltı

ORDU İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, Altınordu İlçesi'nde son bir hafta içerisinde 4 evden hırsızlık yapan şüpheyi yakalayan polis memurlarını kahvaltı ile ödüllendirdi.

08.12.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ORDU İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, Altınordu İlçesi'nde son bir hafta içerisinde 4 evden hırsızlık yapan şüpheyi yakalayan polis memurlarını kahvaltı ile ödüllendirdi.

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde son bir haftada 4 evin kapı kilitleri kırılarak bir çok ziynet eşyası, bir miktar para ve elektronik eşya çalındı. Yapılan çalışmalarda olayın faili 1 şüpheli kısa sürede belirlenerek takibe alındı. Şirinevler Mahallesi'nde, bir evde çok sayıda ziynet eşyası ile birlikte suçüstü yakalanan, adı açıklanmayan şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle geçen ay Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Suat Çelik, olayın aydınlatılmasında emeği geçen polislere, Polis Evi'nde kahvaltı verdi.

- Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu'da 4 Evden Hırsızlık Yapan Şüpheliyi Yakalayan Polislere Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement