Ordu'da Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Ordu'da Asfalt Çalışması

Ordu\'da Asfalt Çalışması

AK Parti Ordu Milletvekili Şener, Çatalpınar ile Kabataş arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi

29.10.2013 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Çatalpınar ile Kabataş arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Şener, Fatsa-Aybastı- Reşadiye yolunun, Çatalpınar ile Kabataş arasında süren asfaltlama çalışmalarında yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Şener, çalışmaların doğa şartlarından dolayı zorlu geçtiğini beliterek, "Doğa ile mücadele edilerek bu yollar açılıyor. Gerçekten zor şartlarda dağlar delinerek yol genişletiliyor ve asfaltlama yapılıyor. İç bölgelerimizde birkaç yüz metre yol yapacağımız maliyet ile doğa şartlarından dolayı Ordu'da ne yazık ki birkaç metrelik yol yapabiliyoruz. Günde 300 metre asfaltlama yapılarak yol son halini alıyor. Yağışlar başlamadan Kabataş'a kadar olan yolu tamamlamak istiyoruz." dedi.

Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolundaki çalışmalar sayesinde ulaşımın rahatlayacağını ifade eden Şener, şöyle konuştu:

"Fatsa ile Aybastı arasında gerçekten doğa olarak çok zorlu şartlarda ulaşım sağlanıyordu ancak son yıllarda yol genişletme ve asfaltlama ile insanımız ulaşım konusunda rahatladı. Ulaşım konusunda Ordu'nun önemli bir sıkıntısını atlatmış oluruz. Bu yol aynı zamanda Fatsa'yı Reşadiye'ye bağlayan bir yol. Aybastı-Reşadiye arasının da ihalesi yapılmıştı. Proje çalışmaları sürüyor. Bu yolun yapımının ardından orası da gerçekleşecek. Hedefimiz Ordu'da ulaşım konusunda hiçbir sıkıntının kalmaması." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'da Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement