Ordu'da Eğitim Yatırımları - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Eğitim Yatırımları

Korgan Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, 16 derslikli mesleki ve teknik Anadolu lisesinin inşasına başlandığını bildirdi.

08.08.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korgan Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, 16 derslikli mesleki ve teknik Anadolu lisesinin inşasına başlandığını bildirdi.

Alan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 16 derslikli olarak planlanan 16 derslikli mesleki ve teknik Anadolu lisesinin yapılacağı arazide bulunan cezaevinin yıkımına başladıklarını söyledi.

Okul inşaatının gelecek yıl sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Alan, şunları kaydetti:

"İlçemiz Tepe Mahallesi Ağlağı mevkisinde bulunan daha önce cezaevi olarak kullanılan arsa üzerine 16 derslikli mesleki ve teknik Anadolu lisesi yapılacak. Eski cezaevinin yıkımına başlayan ilgili firma Aralık 2017 tarihi itibarıyla okulu geçici kabule hazır hale getirerek teslim edecektir. Eski Korgan Lisesi binasında bulunan Korgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz, inşaatın bitmesiyle yeni hizmet binasına taşınacaktır."

Alan, ilçede ayrıca tüm okulların bakım ve onarımlarının büyük ölçüde tamamlandığını ifade ederek, eğitim öğretimin standartlara uygun fiziki ortamlarda gerçekleşebilmesi için çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ordu'da Eğitim Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement