Ordu'da Kayıp Eşyalar Sahiplerini Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Kayıp Eşyalar Sahiplerini Bekliyor

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, kaybolan ve unutulan eşyalar sahiplerini bekliyor.

24.01.2017 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, kaybolan ve unutulan eşyalar sahiplerini bekliyor.

Altınordu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Müdürlüğünün kayıp eşya bürosunda, nüfus cüzdanı, ehliyet, anahtar, çanta, cüzdan, kredi kartı, gözlük, ayakkabı, cep telefonu ve paranın yer aldığı belirtildi.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ile vatandaşlar tarafından bulunan eşyaların tutanakla koruma altına alındığı aktarılan açıklamada, "2016 yılı içerisinde Altınordu ilçesinde vatandaşlar tarafından kaybedilen 2 adet cep telefonu, 7 adet cüzdan, 27 adet nüfus cüzdanı, 6 adet anahtar, 5 adet el çantası, 3 poşet giyim çantası, 3 bin 931 lira, 300 avro,100 dolar zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından tutanak karşılığında yediemine alınmıştır. Sahibi bulunan 300 avro tutanak karşılığında teslim edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kayıp ve unutulan her türlü eşyanın sahibine ulaştırılmak üzere muhafaza altına alındığını vurguladı.

Eşyasını kaybetmiş olan kişilerin, Zabıta Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerektiğini bildiren Tekintaş, bulunan eşyaların sahiplerine yine bir tutanak ile teslim edildiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ordu'da Kayıp Eşyalar Sahiplerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement