Ordu'da Numan Kurtulmuş Coşkusu - Son Dakika
Politika

Ordu'da Numan Kurtulmuş Coşkusu

Ordu\'da Numan Kurtulmuş Coşkusu

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Ordu’dan aday olmasının Ordu ili açısından büyük bir şans olduğunu söyledi.

07.04.2015 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Ordu'dan aday olmasının Ordu ili açısından büyük bir şans olduğunu söyledi.

Av. Uğur Çelenk yaptığı açıklamada, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un siyasi birikimi, akademik kariyeri, dürüst ve çalışkanlığı ile her zaman Ordu'nun gururu olduğunu söyledi. Kurtulmuş'un Ordu'dan aday olmasının teşkilatlarda büyük bir sevinç ve övünç kaynağı olduğunu vurgulayan Çelenk, "Ordu kamuoyunun da aynı sevinci ve hassasiyeti paylaşacaklarına inanıyorum. Numan Kurtulmuş Ordu için bir şans olacaktır. Diğer 4 arkadaşımızla birlikte Ordu bir kez daha Ankara'da güçlü şekilde temsil edilecektir" dedi.

7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin '5'te 5' yapmak olduğunu dile getiren Çelenk, "Biz, Adalet ve Kalkınma Partisi kendisini siyasetin merkezinde konumlandıran muhafazakar demokrat bir kitle partisidir. Cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesini başlatan AK Parti, kurulduğu 2001'den bu yana girdiği her seçimden ve 2 halk oylamasından başarıyla çıkmış, üst üste üç dönem oylarını artırarak iktidarını koruma başarısı göstermiştir. AK Parti'nin geliştirdiği 'muhafazakar-demokrat' siyasi kimlik, kurumsallaşarak büyük bir siyasi cazibe merkezine dönüşmüş ve diğer bölge ülkelerine örneklik teşkil edecek bir ilham kaynağı haline gelmiştir" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ordu'da Numan Kurtulmuş Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sezer yılmaz....ordu: Şimdiden hayırlı olsun inşallah dahayüksekte görürüz 0 0 Yanıtla
  • Down Sendromlu Bilal Büyük, Malatya'da gönüllü muhtarlık için sahaya çıktı
    12:32 Down Sendromlu Bilal Büyük, Malatya'da gönüllü muhtarlık için sahaya çıktı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi'nde yaşayan Down Sendromlu Bilal Büyük, yerel seçim sürecinde muhtar adayı olamasa da gönüllü muhtarlık için çalışmalara başladı. Mahalle halkı da Bilal'in bu hayaline tam destek veriyor.

  • Mustafa Bozbey: '31 Mart akşamı Gülümseme Bayramı'nı yapacağız'
    12:32 Mustafa Bozbey: '31 Mart akşamı Gülümseme Bayramı'nı yapacağız'

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim öncesi Küçükbalıklı Mahallesi'ni ziyaret ederek destek istedi. Bozbey, halka hitap ederken 31 Mart akşamının 'Gülümseme Bayramı' olacağını söyledi ve mahallenin sorunlarına çözüm bulacaklarını belirtti.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: Ekrem İmamoğlu PKK'nın adayıdır
    12:32 MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: Ekrem İmamoğlu PKK'nın adayıdır

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ekrem İmamoğlu'nun CHP'den çok PKK'nın adayı olduğunu söyledi. Yalçın, yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin bölücülerle işbirliği yapmasını eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezi kuracak
    12:30 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezi kuracak

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul'da 'basın merkezi' kuracak. Basın merkezleri, seçime ilişkin gelişmeleri takip etmek isteyen basın mensuplarına hizmet verecek ve seçim sonuçlarına dair verileri sağlayacak. Ayrıca, basın merkezlerinde sergi ve röportajlar da gerçekleştirilecek.

  • Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı
    12:26 Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de polisin son bir haftada düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan aramalarda, 1025 gram bonzai, 350,87 gram fubinica, 200,19 gram kubar esrar ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda tutuklanan 12 kişi cezaevine gönderildi.

  • MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:18 MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

  • MSB: Yunan gemisi Türk bayrağı çekmedi, bizim gemiler de Yunan bayrağı çekmiyor
    12:14 MSB: Yunan gemisi Türk bayrağı çekmedi, bizim gemiler de Yunan bayrağı çekmiyor

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, sosyal medyada yer alan NATO görevi kapsamında İzmir Limanı'nı ziyaret eden Yunan gemisinin Türk bayrağı çekmemesine ilişkin, 'Mütekabiliyet esasları çerçevesinde bizim gemilerimiz de Yunanistan liman ziyareti gerçekleştirdiğinde Yunan bayrağı çekmiyor.' ifadesini kullandı. Bakanlık kaynakları, basın bilgilendirme toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

  • Antalya'da 31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alındı
    12:13 Antalya'da 31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alındı

    Antalya Valisi Hulusi Şahin, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde kentteki seçmen sayısı, sandık sayısı ve kolluk gücü hakkında bilgi verdi. Şahin, seçim güvenliği toplantısında, seçim takviminin işlediğini ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti. Seçim yasaklarının devam ettiğini vurgulayan Şahin, güvenli bir seçim ortamı sağlamak için tedbirlerin sıkı bir şekilde alındığını ifade etti. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı'nın emirleri doğrultusunda ilave tedbirlerin alınabileceğini söyledi.

  • Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:12 Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütleriyle mücadelesini sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca, Irak'ın kuzeyinden kaçan bir PKK'lı teröristin teslim olduğu ve Suriye'de istikrarın sağlanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.


Advertisement