Ordu'da Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Ordu'da Sünnet Şöleni

Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca sünnet şöleni düzenlendi.

26.07.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca sünnet şöleni düzenlendi.

Durugöl Spor Salonunda gerçekleştirilen sünnet şölenine, Vali Yardımcısı Engin Avcı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy, Vakıf Mütevelli Heyeti, bazı daire müdürleri ve sünnet ettirilen çocukların aileleri katıldı.

Yenimahalle Cami İmam Hatibi Yusuf Karataş'ın Kur'an-ı Kerim okuması ve sünnet duasıyla başlayan programda konuşma yapan Vali Yardımcısı Avcı, sünnet şöleninin üçüncüsünün gerçekleştirildiğini belirterek, ilk olarak 110 çocuğun sünnet ettirilmesiyle başlayan organizasyonda bugün 750 çocuğun Ordu Valiliği olarak sünnet ettirildiğini ifade etti.

Avcı, şunları kaydetti:

"Sosyal devlet olmanın gerekliliği olarak anne karnından mezara kadar vatandaşların her ihtiyaç duyduğunda yanında olmak durumundayız. Ordu Valiliği olarak güzel projelerimiz var. Tüp bebek projemizden 20 aile yararlandı ve 10 aile çocuk sevincini yaşamak üzere. Ayrıca, sünnet, eğitim ve iş bulma konularında da yardımcı olmaktayız. Aşevi'nde ise her gün 200 aileye sıcak yemek dağıtımı yapılırken, yaşlı ve engelli olan vatandaşların evleri düzenli olarak temizlenmektedir. Hayatını kaybeden ihtiyaç sahibi vatandaşların mezar masrafları da karşılanmaktadır."

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy da vakfın 1986 yılından bu yana vatandaşlara aralıksız hizmet ettiğini belirterek, "Vakfımız kuruluş yıllarında ayni ve nakdi yardımlarla başlayan faaliyetleri bugün çok farklı yardım ve sosyal faaliyetlerle çalışmalarını sürdürmektedir. Sünnet şölenimiz bu faaliyetler içinde bizlerin keyif ve heyecanla hazırlamış olduğumuz bir organizasyon olmaktadır. Umuyorum ki bugün siz değerli misafirlerimizi de güzel anılarla buradan uğurlayacağız" dedi.

Sünnet Şöleni, çocuklara çeşitli hediyeler verilmesi, sihirbaz gösterisi, Penpe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Eğlence Programı ve çocukların şişme oyun parkında düzenlenen eğlenceye katılmasıyla sona erdi.

Sünnet olan 750 çocuk, Durugöl Spor Salonu'nda düzenlenen Sünnet Şöleni öncesinde, aileleri ile birlikte konvoy halinde şehir turu attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'da Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement