Ordu'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 4 Kişi Gümüşhane'de Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 4 Kişi Gümüşhane'de Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ordu\'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 4 Kişi Gümüşhane\'de Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Gümüşhane’nin siyaset ve spor camiasının önde gelen 4 ismi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

08.09.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Gümüşhane'nin siyaset ve spor camiasının önde gelen 4 ismi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kemaliye Camisi avlusuna ilk olarak trafik kazasında hayatını kaybeden CHP eski İl Başkanı Erkan Pelit, Telekomspor Teknik Direktörü Orhan Aydoğdu, Eskibağlar Mahallesi muhtarı Sevil Kullukçu ve eşi Varol Kullukçu'nun tabutları getirildi.

Gümüşhanespor sevdasıyla bilinen ve kentte 'Köse Kemal' olarak bilinen Kemal Köprülü'nün de cenazesiyle birlikte toplam 5 tabutun yan yana dizildiği Kemaliye Camisi avlusunda vatandaşlar yer bulamadı.

Cami önünden geçen yolun trafiğe kapatılması ve cemaatin bir kısmının da buraya alınmasıyla başlayan cenaze namazını İl Müftü Vekili Hüseyin Hacıfettahoğlu kıldırdı. Beş kişinin cenaze namazının ayrı ayrı kılınmasının ardından tabutlar sırasıyla alınarak ayrı ayrı mezarlıklara götürülürken, Pelit'in ve Köprülü'nün cenazesi Emirler Mezarlığı'nda, Aydoğdu'nun cenazesi Tekke köyünde, Kullukçu çiftinin cenazesi ise Eskibağlar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze sahiplerinin alanda taziyeleri kabul ettiği törene Vali Yücel Yavuz, MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 24.Dönem AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum müdürleri, spor kulüplerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ise cenaze törenine çelenk gönderdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 4 Kişi Gümüşhane'de Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement