Ordu'dan Filipinler'e 190 Bin Lira Yardım - Son Dakika
Yerel

Ordu'dan Filipinler'e 190 Bin Lira Yardım

Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Filipinler için başlattığı kampanyaya Ordulular'ın destek verdiğini belirtti.

26.11.2013 15:50  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, "Ordulu kardeşlerimiz Filipinler'deki felakete duyarsız kalmayarak şu ana kadar 190 bin lira yardımda bulunmuştur" dedi. 

Kolukısaoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Filipinler'deki Haiyan tayfunundan zarar görenler için başlattığı kampanyaya Ordulular'ın destek verdiğini belirtti. 

Geçen hafta cuma günü başlatılan yardım kampanyasına Ordu merkez ve bütün ilçelerdeki vatandaşların destek verdiğini ifade eden Kolukısaoğlu, "Ordulu kardeşlerimiz Filipinler'deki kardeşlerini yalnız bırakmamış ve ellerinden geleni yapmıştır. Şu ana kadar il genelinde yaklaşık 190 bin lira yardım toplanmıştır. Bu miktarın önümüzdeki günlerde 200 bin lirayı bulmasını bekliyoruz. İnşaallah, kampanyayla birlikte toplanan bu yardım paraları en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Herkesten, Allah razı olsun" diye konuştu. 

Kolukısaoğlu, yardım paralarının toplandıkça Diyanet İşleri Başkanlığının açtığı hesaba yatırıldığını da sözlerine ekledi.

Ordu Haber

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'dan Filipinler'e 190 Bin Lira Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement