Ordu Emıtt Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika
Güncel

Ordu Emıtt Fuarında Tanıtılacak

Ordu'nun turizm fuarı EMİTT'te yerini alacağı belirtildi.

25.01.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun turizm fuarı EMİTT'te yerini alacağı belirtildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, yaptığı yazılı açıklamada, 28-31 Ocak'ta, İstanbul Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar alanında, 71 ülkeden 4 bin 550 katılımcının buluşacağı EMITT Fuarı'nda Ordu'nun tanıtımının en etkin şekilde yapılacağını belirtti.

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'na hazır olduklarını kaydeden Toparlak, "Dünyanın ilk beş büyük turizm fuarı arasında yerini korumayı başaran EMİTT Turizm Fuarı, ülkemiz turizminin çeşitlendirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerlerinin tanıtılması, iç pazarın harekete geçirilmesi, ülkemizin sanayi ürünlerinin tanıtılarak potansiyel pazar ülkelerinden pay alınması ve ülkemizin uluslararası turizm trafiğinin yönlendirildiği bir merkez haline getirilmesi açısından önemli bir fırsattır" ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin dünyada en çok turist ağırlayan 6. ülke konumuna ulaştığına dikkati çeken Toparlak, şöyle devam etti:

"Ülkemizin tanıtımında önemli rol oynayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT, aldığı ziyaretçi sayısı ile dünyanın ilk üç fuarı arasına girmeyi hedeflemektedir. 2015 yılında EMİTT Fuarı'na, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Bulgaristan ,Brezilya, Beyaz Rusya, Fransa, İngiltere, İtalya, İran, Hırvatistan, Hindistan, Güney Afrika, Gürcistan, Karadağ, Kuveyt, Küba, Kore, Makedonya, Maldivler, Malta, Mauritius, Mısır, Moğolistan, Letonya, Lübnan, Özbekistan, Rusya, Slovenya, Tayland, Tunus, Vietnam, Yemen ve Yunanistan gibi 71 ülke ve 4 bin 550 katılımcı firma yer almıştır. Türkiye ve dünyadan 64 bin 350 turizm profesyoneli ile bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde elli oranında artarak 142 bin 100 ziyaretçi sayısı ile yeni bir rekora imza atmıştır."

Toparlak, Ordu'nun tanıtımının yapılacağı 12. salonda bulunan Ordu standına, İstanbul ve çevresindeki illerde yaşayan tüm Orduluları beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ordu Emıtt Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 1.KAT ASKERİ PARLAMENTER EKSLANT MELEK: İTALYA ROMA KAZAZEDELERDED BİR HABER VAR MI..? 0 0 Yanıtla

Advertisement