Ordu-Kurtulmuş: Terör Kazanmayacak, Türkiye Kazanacak - Son Dakika
Güncel

Ordu-Kurtulmuş: Terör Kazanmayacak, Türkiye Kazanacak

Ordu-Kurtulmuş: Terör Kazanmayacak, Türkiye Kazanacak

Kurtulmuş: Terör kazanmayacak, Türkiye kazanacak (Ek)KURTULMUŞ: 'BU DEVLET KİMSENİN BABASININ MALI, KİMSENİN ÇİFTLİĞİ DEĞİLDİR"Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu Valiliği tarafından Boztepe'de bir otelde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

18.06.2016 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtulmuş: Terör kazanmayacak, Türkiye kazanacak (Ek)

KURTULMUŞ: 'BU DEVLET KİMSENİN BABASININ MALI, KİMSENİN ÇİFTLİĞİ DEĞİLDİR"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu Valiliği tarafından Boztepe'de bir otelde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Terör ve ülke gündemiyle ilgili değerlendirmede bulunan Numan Kurtulmuş, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan uçak düşürme krizinde gerilimin azaldığına dikkat çekerek, 'Son günlerde uçak düşürülmesi olayıyla birlikte Rusya ile aramızdaki gerilimi azaltmak için ortaya koyduğumuz gayretleri görüyorsunuz. İnşallah Rusya ile aramızdaki bu gerilimle, diğer ülkelerle yaşadığımız bu gerilimler azalacak ve Türkiye dış politikada çok daha etkin, çok daha rol belirleyici, fazla sorun çözücü bir ülke olarak yoluna devam edecektir" dedi.

"PARALEL VE TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ"

Paralel ve terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini, devletin içinde paralel çeteye asla müsamaha etmeyeceklerini de belirten Kurtulmuş şunları söyledi:

'Elinde silah olan teröristi tanımak kolaydır, onunla mücadele yaparsın. Ama gizli kapaklı bir şekilde devleti ele geçirip kamuyu hareketsiz hale getirerek millete karşı fitne tuzakları içerisinde olan paralel çetelere karşıda mücadele etmek hepimizin ve milletimizin boynunun borcudur. Bu devlet kimsenin babasının malı, kimsenin çiftliği değildir. Bu millet, hiçbir kendine cemaat adı veren bir grubun çiftliği de değildir. Eğer devletin içerisinde bazı paralel odaklanmaları, çetelerin oluşmasını ön görüp, bunlara müsama edersek demin söylediğim şeyleri kaybedersiniz. Falanca ildeki sorumlumuz falanca çetenin adamı olur. Öteki çete öteki grubun adamı olur. Vali başkasının adamı olur, Belediye başkanı, milletvekili başkasının adamı olur. Peki milletin adamı kim olacak' Hepimiz milletin adamı olmak mecburiyetindeyiz. Devleti ele geçirmek için devletin içerisinde bölücülük yapmak terörün en büyüklerinden birisidir. Hiçbir kimsenin devlet içerisinde ayrı bir devlet yapılanmasına, eş dost bir araya gelerek 79 milyonun hakkını, hukukunu gasp etmeye hiçbir şekilde hakkı yoktur, bunada müsamaha etmeyiz. O'nun için Milli Güvenlik Kurulu'nda terör örgütleriyle mücadele kadar, paralel örgütlede mücadele etmek devletin öncelikli mücadele alanlarından birisi olarak kabul edilmiştir. Dolayısıyla terörü bitireceğiz.?

Numan Kurtulmuş, iftar yemeğinin ardından geceyi geçirmek üzere karayoluyla Fatsa'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu-Kurtulmuş: Terör Kazanmayacak, Türkiye Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement