Ordu'nun İlk Sigortalısı Hanife Nine - Son Dakika
Güncel

Ordu'nun İlk Sigortalısı Hanife Nine

Ordu\'nun İlk Sigortalısı Hanife Nine

Ordu'da 'Sosyal Güvenlik Haftası' kutlamaları kapsamında ilk sigortalı olan 85 yaşındaki kadına bir plaket takdim edildi.

16.05.2012 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da 'Sosyal Güvenlik Haftası' kutlamaları kapsamında ilk sigortalı olan 85 yaşındaki kadına bir plaket takdim edildi.

Sosyal Güvenlik Kutlamaları kapsamında TESK Otel'de plaket töreni düzenlendi. Ordu Valisi Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Torun, Jandarma Komutanı İsmail Güzey, SGK Ordu İl Müdürü Ahmet Erdoğan ve daire müdürleri ile SGK çalışanlarının katıldığı törende ilk sigortalı, ilk Bağ-Kur'lu olan kişiler ile sigorta primlerini düzenleyen firma yöneticilerine plaket takdim edildi.

Törende 20 Mayıs 1928 tarihinde doğan ve 20 Nisan 1954 tarihinde Lütfü Furtun'un Ilgıt Fındık Kırma fabrikasında SSK'lı olarak çalışmaya başlayan ve 1 Temmuz 1987 tarihinde emekli olan Hanife Boztepe'ye plaket takdim edildi. 85 yaşında olan ve yakınlarının yardımıyla platforma çıkan Hanife Boztepe'ye plaketini Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun verdi.

Törende ayrıca ilk Bağ-Kur'lu 1 Temmuz 1917 doğumlu olan ve 1 Ekim 1972 yılında esnaf olarak tescili yapıldıktan sonra 14 Temmuz 1980 tarihinde emekli olan Abdülkadir Gönül'e plaket verilmek istendi. Ancak rahatsızlığı sebebiyle törene gelemeyen Abdülkadir Gönül'ün plaketini torunu Yasemin Gönül aldı.

Törende, düzenli ve en yüksek prim ödeyen CESEKA Tekstil, Avrasya Hastanesi, Çalık YEDAŞ, Umut Hastanesi, Ataç İnşaat, Çakırtepe Hastanesi, Çamsan Poyraz, Sanset Gıda, Medical Park Ordu, Ünye Çimento'ya plaketleri Ordu Valisi Orhan Düzgün tarafından verildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu'nun İlk Sigortalısı Hanife Nine - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement