Ordu Sele Teslim (3) - Son Dakika
Güncel

Ordu Sele Teslim (3)

Ordu Sele Teslim (3)

Ordu'da METREKAREYE 300 KİLO YAĞMUR DÜŞTÜOrdu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz, selin meydana geldiği bölgelerde incelemede bulundu.

05.07.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da METREKAREYE 300 KİLO YAĞMUR DÜŞTÜ

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz, selin meydana geldiği bölgelerde incelemede bulundu. Başkan Enver Yılmaz, metrekareye 300 kilogram yağmur düştüğünü, büyük çapta hasar oluştuğunu söyledi. Selin Fatsa, Perşembe, Gürgentepe, Çatalpınar'da etkili olduğunu, zarar görenlere gerekli desteğin yapılacağını vurgulayan Başkan Enver Yılmaz, şöyle dedi:

"Karadeniz sahil yolunda Nefise Akçelik tüneli çıkışında yaşanan heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı. Aynı zamanda Perşembe ilçemize ulaşımı sağlayan büyük köprümüz yıkıldı. Bir çok ilçede sele bağlı olarak büyük maddi hasarlar oluştu. Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş ile görüşerek, bölgede yaşanan afet ile ilgili bilgi verdik. Zarar gören yerlere hükümet olarak gerekli destekleri vereceklerini söylediler. Özellikle Fatsa ilçemizin iç kesimlerinde çok ciddi hasar var. Bölgede 12-13 kişilik bir heyetin mahsur kalma durumu vardı. Onlar biraz önce kurtarıldı. Sahil güvenlik ve genelkurmaydan helikopter istemiştik. Gerek kalmayınca helikopteri geri gönderdik. Şu anda hayati tehlikeyi oluşturacak bir durum yok."

Başkan Enver Yılmaz, İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 70, Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı 250 personel ve iş makinesinin sel bölgesinde görevlendirildiğini, çalışmaları sürdürdüğünü ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu Sele Teslim (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement