Ordu Sele Teslim (4) - Son Dakika
Güncel

Ordu Sele Teslim (4)

Numan KURTULMUŞ TELEFONLA BİLGİ ALDIBaşbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'nun Fatsa, Perşembe, Altınordu, Gürgentepe ve Çatalpınar ilçelerinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelana ilişkin Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'dan telefonla bilgi aldı.

05.07.2016 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Numan KURTULMUŞ TELEFONLA BİLGİ ALDI

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'nun Fatsa, Perşembe, Altınordu, Gürgentepe ve Çatalpınar ilçelerinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelana ilişkin Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'dan telefonla bilgi aldı. Kurtulmuş, görüşmede bayram günü meydana gelen olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, yaşanan olaydan sonra meydana gelen maddi kaybın tespit edilmesi çalışmalarının aralıksız sürdürülmesini ve afetzedelerin zararlarının karşılanması konusunda çalışmalara ara verilmeden başlanmasını istedi.

Numan Kurtulmuş, son yılların en büyük yağışının yaşandığı afetin yaralarının sarılacağını, mağdur ailelerin zararlarının giderilmesi konusunda da hükümet olarak gerekli her türlü katkıyı sağlayacaklarını, yıkılan köprülerin ve yolların hızlı bir şekilde yeniden yapılacağını, afetten etkilenen vatandaşların tüm mağduriyetlerinin giderileceğini belirtti.

Ayrıca, Vali Balkanlıoğlu başkanlığında oluşturulan kriz merkezine ulaşan gelişmeler konusunda da Kurtulmuş'un anlık bilgilendirildiği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu Sele Teslim (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement