Ordu Valiliği'nden "Dolandırıcılık" Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Ordu Valiliği'nden "Dolandırıcılık" Uyarısı

Ordu Valiliği\'nden "Dolandırıcılık" Uyarısı

Ordu Valiliği, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun adını kullanarak iş adamlarını arayıp engelliler için yardım talebinde bulunulduğuna yönelik şikayet ve duyumlar alındığını belirterek, Orduluları uyardı.

19.08.2014 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valiliği, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun adını kullanarak iş adamlarını arayıp engelliler için yardım talebinde bulunulduğuna yönelik şikayet ve duyumlar alındığını belirterek, Orduluları uyardı.

Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Valiliğimize intikal eden şifahi şikayet ve duyumlara göre; bazı şahıslar iş adamlarımızı telefonla arayıp, Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu'nun adını da kullanarak, 'Sayın Valimizin himayelerinde engelli vatandaşlarımız için 100 adet tekerlekli sandalye alacağız. Bu kampanyaya sizler de katılır mısınız' diyerek, bağış talep ettikleri öğrenilmiştir.

Engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye temin etmek için Sayın Valimizin himayelerinde Valiliğimizce açılmış herhangi bir yardım kampanyası bulunmamaktadır. Bu tür talepler, dolandırıcıların iş adamlarımızı ve vatandaşlarımızı dolandırmaya yönelik girişim ve yöntemlerden birisidir.

Sayın Valimizin adını kullanmak ve engelli vatandaşlarımızı istismar etmek suretiyle kendilerinden bağış talebinde bulunulan iş adamlarımızın veya vatandaşlarımızın durumu derhal emniyet birimlerine bildirmeleri, gerekirse Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğünün 223 52 52 numaralı telefonundan durumu teyit etmeleri önem arz etmektedir. Kamuoyunun dikkatine ve bilgisine sunulur." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu Valiliği'nden 'Dolandırıcılık' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement