Ordu Valisi Balkanlıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ordu Valisi Balkanlıoğlu Açıklaması

Ordu Valisi Balkanlıoğlu Açıklaması

"İnanç değerlerimizin kaybolmasından, erozyona uğramasından dolayı toplumumuzda bazı sorunlar ve sıkıntılar yaşıyoruz"

17.10.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "İnanç değerlerimizin kaybolmasından, erozyona uğramasından dolayı toplumumuzda bazı sorunlar ve sıkıntılar yaşıyoruz" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, kaymakamlarla bir araya gelerek tavsiyelerde bulundu.

Kaymakamlardan, kamu hizmetlerinin sorunsuz yürütülmesi ve eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapmalarını isteyen Balkanlıoğlu, bazı manevi değerlerin insanlara aktarılmasında sıkıntılar yaşandığını söyledi.

Din hizmetlerinin önemine değinen Vali Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Kamu hizmetinde, kamu görevinde din görevlilerimiz önemli bir yer tutmaktadır. Maalesef manevi değerlerimizi insanlara aktarmada bazı sıkıntılar var. İnanç değerlerimizin kaybolmasından, erozyona uğramasından dolayı toplumumuzda bazı sorunlar ve sıkıntılar yaşıyoruz. Toplumumuzun ihtiyacı olan manevi atmosferin oluşmasında, manevi iklimin sağlamlaşmasında, din görevlilerimize önemli görevler düşüyor. Gençlerimizi, çocuklarımızı milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde yetiştirmeliyiz. Onların, iyi ahlak sahibi, topluma faydalı, iyi insan olarak yetişmeleri için çaba sarf etmeliyiz. Gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için projeler geliştirmeliyiz, etkinlikler, aktiviteler yapmalıyız."

"Rehavete kapılmayın" uyarısı

Vali Balkanlıoğlu Ordu'nun büyükşehir olmasıyla birlikte bazı kamu hizmetlerinin büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından yürütülecek olmasının kaymakamları rehavete sevk etmemesi gerektiğini vurgulayarak, "İlçelerde imkanlar ve kabiliyetler ölçüsünde yapılacak çok iş ve hizmet var. Özel İdare kapandı, Köylere Hizmet Götürme Birliği kapandı diye asla rehavete kapılmayın. Sizler, ilçenizin yönetiminden sorumlu olan kişilersiniz. Vatandaşlarımız, bir sorun veya sıkıntıyla karşılaştıklarında yine size gelmekte ve size başvurmaktadır" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Valisi Balkanlıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement