Ordu Valisi Balkanlıoğlu'nun İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Ordu Valisi Balkanlıoğlu'nun İlçe Ziyaretleri

Ordu Valisi Balkanlıoğlu\'nun İlçe Ziyaretleri

Vali İrfan Balkanlıoğlu, bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Ulubey ilçesini ziyaret etti.

26.09.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali İrfan Balkanlıoğlu, bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Ulubey ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak Ulubey Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Emrullah Temizkan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Yaman, Belediye Başkanı İsa Türkcan, İlçe Emniyet Amiri Erol Develi ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Şeref defterini imzaladıktan sonra Kaymakamlık makamında, Kaymakam Temizkan'dan ilçenin genel durumu hakkında brifing alan Vali Balkanlıoğlu, burada yaptığı açıklamada, "İlçe ziyaret programlarımız devam ediyor. Bugün de Ulubey ilçelerimizi ziyaret ederek, incelemelerde bulunacağız" dedi.

Ordu'nun merkez ve sahil ilçelerden ibaret olmadığını tüm ilçeleri gezip, tanıma, problemleri yerinde tespit etme çabasında olmaları gerektiğini ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Mahallinde kaymakam, belediye başkanı ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile görüşüyor, ihtiyaçları not alıyor, çözmeye gayret ediyoruz. Vatandaşlardan gelecek her türlü şikayet ve talepleri not alıyor, takipçi olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, kaymakamlık ziyaretinin ardından, Ulubey Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı İsa Türkcan'dan belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Balkanlıoğlu, Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından 574 öğrencinin öğrenim gördüğü Ulubey İlkokulu-Ortaokulu'na geçti. Ulubey İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Zeki Fidan, okulla ilgili Vali Balkanlıoğlu'na bilgi verdi.

Balkanlıoğlu'nun Ulubey ilçesindeki son durağı, ladin ve sarıçam ağaçlarından oluşan yemyeşil doğası ve temiz havası ile ünlü mesire yeri olan Sayacabaşı oldu.

Vali Balkanlıoğlu, Sayacabaşı'ndaki incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Valisi Balkanlıoğlu'nun İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement