Ordu Valisi Çiftçi'den Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Ordu Valisi Çiftçi'den Veda Mesajı

Son valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Ordu Valisi Kenan Çiftçi veda mesajı yayımladı.

13.06.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Ordu Valisi Kenan Çiftçi veda mesajı yayımladı.

Çiftçi,   Ordu Valiliği resmi internet sitesinde yayımladığı mesajında  Ordululara hakkıyla hizmet etmenin kıvancıyla görevinden ayrıldığını belirtti.

Her zaman saygı ve sevgiyle anacağı Ordu halkından yürüttüğü çalışmalarda büyük destek gördüğünü ifade eden Çiftçi, şunları kaydetti:

"Ordu Valisi olarak bir yıllık görev sürem içinde görevimi büyük bir onur ve gururla yürüttüm. Siz değerli Ordululara hakkıyla hizmet etmenin kıvancıyla ayrılıyorum. Valiliğim süresince; çözüm odaklı çalışmak, hep bir adım ilerisini planlayarak projeler üretmek, bürokratik işlemlerde boğulmadan adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak Orduya ve Ordulu hemşehrilerime hizmet götürme arzu ve isteğiyle çalıştım. Kaynaklarımızı ve personelimizi en verimli şekilde kullanarak; eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, kültüre, sanata, spora, ulaşıma, kentin tanıtımına kadar her alanda ilimizin daha iyi yerlerde olması için ekip arkadaşlarımızla birlikte canı gönülden çalıştık. Her zaman saygı ve sevgiyle anacağım kadirşinas Ordu halkından yürüttüğümüz çalışmalarda büyük destek gördüm. Bu desteklerden ötürü tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu duygularla tüm hemşehrilerime veda ederken, sevgi ve saygılarımı sunuyor,Allah'a ısmarladık diyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Valisi Çiftçi'den Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement