Ordu Valisi Düzgün, İlküvez Beldesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ordu Valisi Düzgün, İlküvez Beldesini Ziyaret Etti

Ordu Valisi Düzgün, İlküvez Beldesini Ziyaret Etti

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu'nun Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez beldesini ziyaret etti.

03.06.2012 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu'nun Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez beldesini ziyaret etti.

Belde merkezinde bulunan Atatürk Parkı'nda bir süre İlküvez esnafıyla sohbet eden Vali Düzgün, daha sonra Özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Vali Düzgün'e ziyaretlerinde Ordu Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Güzey, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, İlküvez Belde Başkanı İsmet Yanık eşlik etti.

Rehabilitasyon merkezinde konuşan Ordu Valisi Orhan Düzgün, "İlküvez Beldemizi ziyaret etmeği çok istiyordum ve bugün bu fırsatı buldum. Ordumuzun en güzel beldelerinden biriyiz. İlküvez Beldemizin böyle bir parka sahip olabileceğini düşünmüyordum. Gerçekten çok şaşırdım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada 200 öğrencimiz eğitim görüyor. Komşu köy ve ilçelerden öğrenci getiriliyor. Buranın açılışına gelemedim ama şimdi ziyaret etme fırsatı buldum. Eskiden şehir merkezinde rehabilitasyon merkezleri olmazken şimdi görüyoruz ki, beldelerimize açılıyor "dedi.

Ziyaretinde rehabilitasyon merkezinin öğrencileriyle sohbet eden Vali Düzgün, öğrencilere matematik işlemleri sordu. Düzgün'ün sorularına cevap veren öğrenciler çikolata ile ödüllendirildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu Valisi Düzgün, İlküvez Beldesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement