Ordulu Üçüz Nineler Emine Erdoğan?ı Görmek İstiyor - Son Dakika
Güncel

Ordulu Üçüz Nineler Emine Erdoğan?ı Görmek İstiyor

Ordulu Üçüz Nineler Emine Erdoğan?ı Görmek İstiyor

Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Yazlık Mahallesi'nde oturan tek yumurta üçüzlerinden 83 yaşındaki Emriye ve Hayriye Sarı kardeşler Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan'ın yardımıyla yeni evlerinde oturmanın mutluluğunu yaşıyor.

05.12.2014 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Yazlık Mahallesi'nde oturan tek yumurta üçüzlerinden 83 yaşındaki Emriye ve Hayriye Sarı kardeşler Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan'ın yardımıyla yeni evlerinde oturmanın mutluluğunu yaşıyor. Üçüzlerden evli olan Hacer Sarı ise eşi ve çocuklarıyla aynı köyde otururken gününün büyük bölümünü kardeşleriyle geçiriyor. Üçüz nineler, kendilerine yardım eli uzatan Emine Erdoğan'ın görüp, tanışmak istediklerini dile getirdi.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Yazlık Mahallesi'nde oturan üçüzler Emriye, Hacer ve Hayriye Sarı, konuk olarak katıldıkları bir televizyon programında barındıkları evle ilgili karşılaştıkları sıkıntıları dile getirince programı izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan bu durumdan etkilendi. Emine Erdoğan'ın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Perşembe Kaymakamlığı'nın çalışmasıyla üçüzlerin eski evi yıkılarak kısa sürede yenisi yaptırıldı. Alt katı bodrum olan 2 katlı, 53 metrekare büyüklüğündeki evin eşyaları da yenilendi. 1.5 yıl önce yeni evlerine taşınan üçüz ninelere Ordu Valiliği tarafından bir de cep telefonu tahsis edildi. Perşembe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından üçüz ninelere düzenli olarak giyim, yakacak ve gıda yardımı yapılıyor.

EMİNE HAMININ FİRST LADY OLMASINA SEVİNDİK

Emine Sarı, bütün ihtiyaçlarının kaymakamlık tarafından karşılandığını, hiçbir sorun yaşamadıklarını belirterek, Allah Emine Erdoğan'dan, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan razı olsun. Emine Erdoğan'ı televizyondan izliyoruz ama onu yakından da görmek istiyoruz. Emine hanıma çok teşekkür ediyoruz. Evimiz eskiydi onların sayesinde yenisi yapıldı çok mutluyuz. Emine hanımın First Lady olmasına da çok sevindik dedi.

Hayriye Sarı ise Emine Erdoğan'ın daha önce Ordu'ya geldiğini, kış nedeniyle kardan kendisini görmeye şehir merkezine gidemediklerini kaydetti. Emine Erdoğan'ı çok görmek istediklerini anlatan Sarı, Ömrümüz yeterse onunla artık yüz yüze görüşmeyi çok istiyoruz. Üçümüzde kendisini çok seviyoruz. Televizyonda her zaman onları izliyoruz, çok mutlu oluyoruz. Biz her zaman hem Cumhurbaşkanımız hem Emine hanıma dua ediyoruz diye konuştu.

Üçüzlerden evli olan Hacer Sarı'da aynı mahallede kaldıklarını, gününün büyük bölümünü ise kardeşlerinin evinde onlarla birlikte geçirdiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordulu Üçüz Nineler Emine Erdoğan?ı Görmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement