Ordulular Yöresel Hemşehri Geceleri'nde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ordulular Yöresel Hemşehri Geceleri'nde Buluştu

Ordulular Yöresel Hemşehri Geceleri\'nde Buluştu

Eyüp Belediyesi, Yöresel Hemşehri Dernekleri geceleri ilgi odağı olmaya devam ediyor.

15.03.2014 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediyesi, Yöresel Hemşehri Dernekleri geceleri ilgi odağı olmaya devam ediyor. Belediyenin etkinliğinde bu kez Eyüp'teki Ordu derneklerinin üyeleri biraraya geldi.

Eyüp Belediyesi ile Ordu Dernekleri'nin birlikte organize ettiği gece, Ordu'nun tanıtım filminin gösterilmesiyle başladı. Orduluların Yöresel Hemşehri Geceleri'ne, İl Genel Meclisi Üyesi, AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ve Eyüp'te oturan Ordulular katıldı. Eyüp'teki Ordu Dernek üyeleri, destekleri için Eyüp Belediyesi'ne ve davetlerine katılan Remzi Aydın'a teşekkür etti.

Remzi Aydın, gecede yaptığı konuşmada, derneklerin bu tür etkinliklerinin gelenek, görenek ve kültürümüzü gelecek nesillere tanıtacak çok güzel organizasyonlar olduğunu belirterek, "İnşallah biz de göreve gelirsek seçim sonrasında dernek, STK ve vakıflarımız için bu tür sosyal projelere ağırlık vereceğiz. Eyüp Sultan'ın manevi ikliminde, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Eyüp Sultanlı olma bilinciyle tüm dünya toplumlarına örnek olacak çalışmalara imza atacağız" dedi.

Gece, Orduluların geleneksel kültürünü yansıtan halkoyunları, yerel sanatçıların konserleriyle devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordulular Yöresel Hemşehri Geceleri'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement