Orduspor, Antröner Arayışlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Orduspor, Antröner Arayışlarını Sürdürüyor

Basketbol Şube Sorumlusu Çiçek: "Üç antrenörle görüşmelerimiz devam ediyor, muhtemelen çarşamba anlaştığımız ismi kamuoyu ile paylaşacağız"

07.07.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Akın Çiçek, "Üç antrenörle görüşmelerimiz devam ediyor, muhtemelen çarşamba anlaştığımız ismi kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadın Basketbol Takımı antrenörü Alper Durur ile yollarını ayırdıklarını anımsattı.

Yeni antrenör arayışlarını sürdürdüklerini ifade eden Çiçek, şöyle konuştu:

"Biz antrenör konusunda fazla zaman kaybetmek istemiyoruz. Çünkü bu sezon ligde ve Avrupa kupasında önemli maçlara çıkacağız.  O açıdan üç antrenörle görüşmelerimiz devam ediyor. Muhtemelen çarşamba anlaştığımız ismi kamuoyu ile paylaşacağız. Hepsi birbirinden değerli isimler. İnşallah yeni hocamızla yeni sezonda büyük başarıla imza atarız."

Çiçek, transfer çalışmalarını da değerlendirerek, "Bazı oyuncularla prensipte anlaşmaya vardık ancak henüz resmi bir şey olmadığı için açıklamadık. Bu hafta anlaştığımız oyuncuları da resmi işlemlerinin tamamlanmasıyla kamuoyuna duyuracağız" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Antröner Arayışlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement